Kirittärille tärkeä jatkosopimus: mestarilukkari jatkaa Jyväskylässä myös ensi kesänä

Mari Mantsinen valittiin vuoden lukkariksi kaudella 2018.

pesäpallo
Mari Mantsinen
Mari Mantsinen on pelannut Kirittärissä kaudesta 2017 lähtien.Vesa Pöppönen / AOP

Jyväskylän Kirittäret ja lukkari Mari Mantsinen ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Suomen mestaruuksia kausina 2018 ja 2019 Kirittärissä juhlineelle Mantsiselle tuleva kausi on jo viides seurassa.

– Hyvillä mielin jatkan Kirittäsissä edelleen. Asiat ovat hoituneet seurassa ja joukkueessa hyvin ja tunnen kehittyneeni lukkarina kausi kaudelta paremmaksi, kaudella 2018 vuoden lukkariksi valittu Mantsinen sanoi tiedotteessa.

Mantsinen on Kiteen Pallo -90:n kasvatti. Hän on pelannut Superpesiksessä ennen Kirittäriä Viinijärven Urheilijoissa ja Manse PP:ssä.

Pelinjohtaja Jussi “Nalle” Viljasen mielestä ulkopelin kapellimestarin eli lukkarin osuus menestyvän joukkueen ulkopelissä on aina iso.

– Mantsinen on syöttänyt kahdessa mestaruuden voittaneessa joukkueessamme, ja hän on osaamisellaan tärkeä osa niin tällä kuin nyt myös tulevalla kaudella. Taktinen osaaminen hänellä on sarjan huippua ja fyysisesti Mari kehittyy jatkuvasti, Viljanen kehaisi.

Seurajohtaja Petri Kaijansinkon mukaan Kirittärien ensi kauden joukkueen rakennus etenee hyvässä aikataulussa. Joukkueen sopimustilanne on muutamaa pelaajaa vaille valmis.

Lue myös:

Sarjanousija JoMa nipisti Kirittäriltä pisteen pois, Rauman Feralle peräti kuusi juoksua vapaataipaleilla

Kirittäret jälleen mestarisuosikkina alkavaan superpesiskauteen – seurajohtaja Kaijansinkko: "Kyllähän se pahin uhkakuva on se, että tartunta todetaan pudotuspelien alla tai niiden aikana"

Lähteet: Kirittärien tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat