Suora

  • Urheiluruutu

Vaasan Sport paransi huomattavasti tulostaan – aloittaa syksyllä osakeannin

Sport teki aiemmalla tilikaudella yli 71 000 euroa tappiota.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Chris DeSousa
Vaasan Sport teki lähes 150 000 euroa voittoa.AOP

Jääkiekon SM-liigaseura Vaasan Sport teki viime kaudella voittoa rahoituskulujen ja verojen jälkeen noin 148 650 euroa. Yrityksen liikevaihto laski 5,9 prosenttia ja oli hieman yli 4,6 miljoonaa euroa.

Tulos oli aiempaa tilikautta huomattavasti parempi, sillä Sport teki vielä edellisellä kaudella yli 71 000 euroa tappiota.

– Tiedostimme, että kaudesta voi tulla haastava, kun areena oli osittain rakennustyömaa. Vaikka urheilullinen menestys jäi vajaaksi, pystyimme haastavasta tilanteesta huolimatta parantamaan tulosta, Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kommentoi seuran tiedotteessa.

Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoo tiedotteessa, että Sport järjestää syksyllä osakeannin, jonka tavoitteena on vahvistaa yhtiön omaa pääomaa vähintään 200 000 eurolla. Sportin oma pääoma oli menneen tilikauden lopussa noin 215 000 euroa.

Sport pääsee ensi kaudella pelaamaan uudistetussa areenassa, johon mahtuu liigaotteluissa 5000 katsojaa. Seura uskoo, että uusittu halli palveluineen parantaa merkittävästi yhtiön liiketoimintaa.

– Ensin teimme 1,8 miljoonan investoinnin liigaosakkeeseen ja nyt vielä merkittävä investointi areenan olosuhteisiin. Seuraavien vuosien aikana liike- ja urheilutoiminnan kehittäminen tulee olemaan meidän pääfokuksemme. Uudistettu moderni areena luo tähän hyvät edellytykset, Hiltunen sanoo.

Lue myös:

Jääkiekko-TPS tahkosi viime kaudella lähes kahden miljoonan euron tappion

Porin Ässät teki voitollisen tuloksen koronasta huolimatta

Tappara teki taloudellista voittoa koronasta huolimatta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat