Nora Heroum jättää AC Milanin kahden kauden jälkeen

Helmarien vakiokasvo on pelannut Italiassa kolme vuotta. Uusi osoite ei vielä ole selvillä.

jalkapallo
Nora Heroum, Milan
Nora Heroum, Milan Getty Images

Helmarien keskikenttäpelaajaa Nora Heroumia ei nähdä ensi kaudella italialaisjätti AC Milanin riveissä. Heroum kertoi asiasta Twitter-tilillään.

Heroum, 25, pelasi kaksi viime kautta Milanissa, jota ennen hän edusti niin ikään Serie A:ssa pelaavaa Bresciaa yhden kauden.

– Aikani AC Milanissa on tullut päätökseen. Olen kiitollinen kaikista muistoista ja tapaamistani ihmisistä tällä matkalla. Oli kunnia olla osa AC Milanin kaltaista isoa ja historiallista seuraa, Heroum kirjoitti.

Kirjoituksessaan helsinkiläinen kertoi, että hänellä on edessään nyt uudet haasteet. Heroumin uudesta seurasta ei ole vielä tietoa.

AC Milan sijoittui kahdella viime kaudella Serie A:ssa kolmanneksi.

72 ottelua Suomen naisten A-maajoukkueessa pelannut Heroum on pelannut ennen Italiaan muuttoaan Suomessa HJK:ssa, FC Hongassa ja Åland Unitedissa sekä Tanskan liigan Fortuna Hjörringissä.

Lue myös:

Helmarit-vahti Paula Myllyoja jatkaa uraansa Italiassa

Sanni Franssi aikoo juhlia Tanskan mestaruutta paikallisten yhteislaulujen parissa, vaikka pelit jatkuvat jo ensi viikolla: "Kyllä tässä stadionilla vähän aloiteltiin"

Loukkaantumisesta toipunut Adelina Engman siirtyy Chelseasta Ranskaan peliajan perässä: "Kohta on mennyt vuosi ilman yhtäkään ottelua"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat