Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Närkästynyt Klopp puolustaa Liverpoolia City-murskatappion jälkeen: "Mielestäni asenteemme oli loistava"

Rumista 0–4-lukemista huolimatta Jürgen Klopp näki Liverpoolin asenteen olleen kohdallaan Manchester Cityä vastaan.

Englannin Valioliiga
Jürgen Klopp
Katso video klikkaamalla kuvaa. (Kuvalähde: Viaplay)

Jalkapallon Englannin Valioliigan voiton viime viikolla varmistanut Liverpool mätkähti torstaina mestaruushuuman pilvilinnoista rajulla tavalla maan pinnalle. Sarjakakkonen Manchester City löylytti punapaitoja kotikentällään peräti 4–0, ja sai ainakin piirun verran balsamia haavoilleen ykkössijan karkaamisen jälkeen.

Murskatappiosta huolimatta Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp näki, että joukkueen asennepuolesta homma ei jäänyt kiinni.

– Mielestäni asenteemme oli loistava. Taistelimme. Emme käyttäytyneet kuin olisimme voittaneet mestaruuden viikko sitten. Meiltä puuttui dynaamisuutta, se on selvä, ja joissakin 50–50-tilanteissa heillä raksutti meitä nopeammin, Klopp sanoi Sky Sportsin haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

– He käyttivät tilaisuutensa, me emme. City ansaitsi voittonsa 100-prosenttisesti, mutta esimerkiksi 5–3-tulos olisi ollut myös mahdollinen. Mutta peli päättyi 4–0, ja meidän täytyy tyytyä siihen.

Klopp vaikutti jopa hivenen närkästyneeltä, kun saksalaiselta penättiin mestaruuden ja mahdollisten asenneongelmien yhteyttä.

– Jos haluat piirtää kuvan, ettemme keskittyneet kunnolla otteluun, sitten tee niin. Pidin joukkueeni pelaamisesta. Sanoin sen jo, ja luulin tehneeni asian selväksi. Mielestäni todistimme sen. Ja City näytti, että se on uskomattoman hyvä joukkue, Klopp puhisi.

– Eikö se ole hienoa, että yksi joukkue voi olla mestari, vaikka Cityn kaltainen joukkue on mukana ja pelaa tuollaista futista?

City pönkitti voitollaan asemiaan Valioliigan kakkosena. Kun kuusi kierrosta on vielä pelaamatta, kolmantena oleva Leicester on manchesterilaisista 11 pisteen päässä.

Lue myös:

Sterling johti Manchester Cityn näytöstä – Liverpoolille harvinainen selkäsauna

Manchester Cityn Pep Guardiola harmitteli epätasaisia suorituksia: "Menestys ei jatku ikuisesti"

Jürgen Klopp vetoaa rajusti juhlineisiin Liverpool-faneihin kokoontumisten hillitsemiseksi: "Varmistamme, ettei tämä kauhea tauti pääse leviämään"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat