1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Englannin Valioliiga

Norwichin putoamiskurimus jatkuu – Pukki joutui aloittamaan jälleen vaihdossa

Teemu Pukki pääsi kentälle vasta 67. minuutilla, kun Norwich kohtasi Brightonin jalkapallon Englannin Valioliigassa.

Teemu Pukki (vas.) ja Timm Klose pettyineinä Brighton-tappion jälkeen. Kuva: imago sportfotodienst / AOP

Teemu Pukin edustama Norwich koki kitkerän 0–1 (0–1) -kotitappion Brightonille, kun Leandro Trossard varmisti 25. peliminuutilla tekemällään maalillaan vierailijalle tärkeät pisteet. Norwich ei ole vieläkään onnistunut tekemään maalia koronavirustauon jälkeisissä liigaotteluissaan.

Pukki joutui aloittamaan ottelun vaihtopenkillä, mutta pääsi tositoimiin 67. minuutilla. Suomalaishyökkääjän maalitili ei kuitenkaan saanut täydennystä, eikä hän päässyt edes kunnon tekopaikoille. Pukin kanssa samaan aikaan kentälle tullut Adam Idah vastasi Norwichin parhaasta maalipaikasta, kun hänen puskunsa osui tolppaan.

Pukki on tehnyt tällä kaudella 11 liigaosumaa, mutta tuorein niistä syntyi tammikuun lopulla. Koronavirustauon jälkeen kotkalainen on joutunut olemaan entistä enemmän vaihdossa. Edellisessä ottelussa Arsenalia vastaan Pukki tuli vaihtoon ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Norwich olisi tarvinnut ottelusta kipeästi pisteitä säilyttääkseen sarjapaikkansa. Joukkue on 21 pisteellään liigassa viimeisenä, sillä on enää viisi ottelua jäljellä ja putoamisviivaan on matkaa seitsemän pistettä. Brighton on voittanut kaksi ottelua neljästä tauon jälkeen. Se nousi voitollaan 36 pisteeseen ja jo turvallisen tuntuiseen 15. sijaan

Lue myös:

Pukilla ja Norwichilla synkkä ilta – Arsenal murjoi sarjajumboa

Penkitetyn Teemu Pukin Norwich joutuu kovaan paikkaan, kun se havittelee cupin välieräpaikkaa Manchester Unitedia vastaan – "Ei ole tervettä tehdä liian paljon muutoksia"

Norwichin valmentaja selitti Pukin penkittämistä ja vakuutti täyttä luottoa suomalaiskärkeensä – "Sitä yritimme, mutta se ei onnistunut"

Teemu Pukki teki harmillista historiaa aloittamalla ensi kertaa penkillä Valioliigassa – Norwichin ahdinko sarjan hännillä paheni