Suora

  • Digital Racing eSM 2020: finaali
  • Urheiluruutu
  • Jyväskylän e-rallitapahtuma
  • Urheiluruutu

BBC: Britannia höllensi urheilutapahtumia koskevia koronasääntöjään

Höllennetty sääntö koskee toistaiseksi F1-kisoja ja kansainvälisiä jalkapallo-otteluita sekä golf- ja biljarditurnauksia.

koronavirus
Pirelli F1-renkaat
Hallituksen päätös mahdollistaa muiden muassa formula 1:n MM-sarjan kilpailut Silverstonen moottoriradalla.Chris Putnam/Barcroft Media via Getty Image

Britannia höllää koronarajoituksiaan niin, että maassa voidaan järjestää kansainvälisiä urheilutapahtumia. Maahan saapuvien urheilujoukkueiden ei tarvitse enää eristäytyä karanteeniin maahan saavuttuaan. Sama koskee television tuotantoryhmiä, jotka tulevat maassa järjestettäviin urheilutapahtumiin, kertoo BBC. (siirryt toiseen palveluun)

Hallituksen päätös mahdollistaa muiden muassa formula 1:n MM-sarjan kilpailut Silverstonen moottoriradalla 2. ja 9. elokuuta sekä jalkapallon Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pelit loppukesästä.

Höllennetty sääntö koskee toistaiseksi F1-kisoja ja kansainvälisiä jalkapallo-otteluita sekä golf- ja biljarditurnauksia. BBC:n tietojen mukaan hevosurheilu ja darts pääsevät listalle seuraavina.

– Britannian kesäurheilu on palannut, kulttuuriministeri Oliver Dowden totesi päätöksestä.

Lue myös:

Katsomorajoitukset lievenevät keskiviikkona, mutta stadionit eivät vielä täyty, kun miesten pääsarjat alkavat: "Kyllä tästä selvitään"

F1-kausi alkaa armeijahenkisessä kurissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat