"Petteri kuuluu KuPS-perheeseen" – mestarikapteeni Pennasen ura Indonesiassa jäi kolmeen peliin, koittaako paluu keltapaitaan?

Petteri Pennanen on harjoitellut Kuopion Palloseuran kanssa toukokuusta lähtien.

jalkapallo
Petteri Pennanen
Pennasen uran jatkosuunnitelmat ovat toistaiseksi vielä auki. Tomi Hänninen

Kuopion Palloseuran viime kaudella miesten jalkapallomestariksi kapteenina johtanut Petteri Pennanen siirtyi talvella eksoottiseen jalkapallosarjaan, kun hän teki sopimuksen Indonesian liigan Tira-Persikabon kanssa. Koronaviruspandemia pysäytti pelit Indonesiassa maaliskuussa, ja tiistaina Pennanen kertoi, että ei palaa enää Indonesian sarjaan.

– Tarina Indonesiassa ohi. Ei ollut nykyisessä tilanteessa ja ehdoilla mitään järkeä oman uran tai elämän kannalta jatkaa siellä, valitettavasti. Sellaista elämä on ja nyt täydellä höyryllä kohti tulevaa, kaikkiaan kolme sarjapeliä Indonesiassa pelannut Pennanen kertoi Twitterissä.

Savon Sanomien mukaan (siirryt toiseen palveluun) Pennanen, 29, ei ole kommentoinut uransa jatkokuvioita. Hän on harjoitellut KuPS:n kanssa toukokuusta lähtien.

KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskasen vahvistaa Yle Urheilulle, että Pennanen on ollut joukkueen harjoituksissa mukana monta kuukautta. Heiskanen myöntää, että myös peliuran jatkamisesta KuPSin väreissä on keskusteltu.

– Totta kai Petteri kuuluu KuPS-perheeseen ja hän on meidän seuran oma kasvatti. Kyllä me ajatuksia vaihdamme joka asiasta, myös pelaamisesta tulevaisuudessa KuPSissa, Heiskanen kommentoi.

Vielä toistaiseksi konkreettista pelaajasopimusta ei ole kuitenkaan tehty.

– Petteri sai vasta purettua Indonesian sopimuksen. Neuvotteluja ei ole voinut käydä ennen kuin pelaaja on vapaa.

Juttua muokattu klo 18.55: Lisätty KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskasen kommentit.

Lue myös:

Pizzaa, poliisikyytejä ja kuumia tunteita: koronavirus sekoitti suomalaisen jalkapalloilijan eksoottisen arjen Indonesiassa – "Ihan jäätävä stressi"

Petteri Pennasen siirto KuPSista Indonesiaan varmistui

Helsingin Sanomat: KuPS-kapteeni Pennasta kosiskellaan Indonesiaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat