Suora

  • Digital Racing eSM 2020: finaali
  • Urheiluruutu
  • Jyväskylän e-rallitapahtuma
  • Urheiluruutu

Norwichin liekki lepattaa yhä heikommin – Danny Welbeckin upea saksipotkumaali sysäsi Teemu Pukin seuran entistä lähemmäs putoamista sarjaporrasta alemmas

Teemu Pukki nousi takaisin Norwichin avauskokoonpanoon, mutta suomalaishyökkääjän maaliton putki jatkui siitä huolimatta

urheilu
Danny Welbeck
Katso video kuvaa klikkaamalla (Kuvalähde: Viaplay)

Teemu Pukin edustaman Norwichin säilyminen jalkapallon Valioliigassa on ollut pitkään ohuen langan varassa, mutta tiistaina tuo lanka hiertyi lähes olemattomiin.

Norwich kohtasi vieraskentällä viimeisellä säilyjän paikalla olevan Watfordin, ja voitolla joukkueiden ero olisi kutistunut neljään pisteeseen. Toisin kuitenkin kävi: Watford nousi tappioasemasta 2–1-voittoon, jonka myötä ero on nyt kymmenen pistettä.

Norwichin on lähes mahdotonta kuroa ero umpeen neljässä jäljellä olevassa ottelussaan, ja toiveet säilymisestä tekee entistä hennommiksi se, että Norwichin ja Watfordin väliin mahtuvat vielä Aston Villa ja Bournemouth.

Teemu Pukki palasi tiistaina avauskokoonpanoon, mutta kymmeneen otteluun venynyttä maalitonta putkeaan suomalaishyökkääjä ei saanut katkeamaan.

Norwich sai otteluun erinomaisen alun, kun Emiliano Buendia harhautti rangaistusalueella Adam Masinan ja sijoitti pallon vasempaan takanurkkaan. Peliä oli pelattu vain neljä minuuttia.

Watfordin kuitti tuli kuitenkin nopeasti, kuusi minuuttia myöhemmin. Craig Dawson rynni väkisin aivan Norwich-maalin kulmalle ja puski keskityksen verkkoon.

Ottelun ehdottomasti hienoimmasta osumasta vastasi toisella puoliajalla Danny Welbeck. Pallo kimposi hieman onnekkaastikin Welbeckin ulottuville, eikä täksi kaudeksi Arsenalista Watfordiin siirtynyt hyökkääjä empinyt kokeilla saksipotkua.

Veto upposi aivan Tim Krulin vartioiman maalin ylänurkkaan ja sinetöi Watfordille elintärkeät kolme pistettä. Voit katsoa maalin jutun pääkuvana olevalta videolta.

Norwich pelaa Valioliigassa seuraavaksi lauantaina, kun sen kotistadionille vieraaksi saapuu West Ham.

Korjaus: 8.7.2020 klo 00.06. Norwichin maalia vartioi Tim Krul, ei Ben Foster, kuten jutussa alun perin sanottiin.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat