Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Suomalaisgolffarit aloittivat Euroopan kiertueen paluukisan kankeasti

Maaliskuussa kiertueella voittoa juhlinut Sami Välimäki löi ensimmäisenä päivänä kentän par-tuloksen.

golf
Oliver Lindell Itävallassa 2020
Oliver Lindell golffaa ensimmäisen kisapäivän jälkeen suomalaisista parhaiten.Getty Images

Seitsemästä suomalaispelaajasta vain yksi painoi kierroksensa alle par-tuloksen, kun golfin miesten Euroopan-kiertueella pelattiin torstaina ensimmäinen kilpailu sitten maaliskuun alun. Ykköskiertueen ja Euroopan haastajakiertueen yhteiskilpailussa Itävallan Atzenbruggissa avauspäivän paras suomalainen oli 69 kertaa lyönyt Oliver Lindell (3 alle parin).

Lindellin putteri oli eritoten kuumana rei'illä 14-18, joille Lindell teki neljä birdieä. Lindell jakaa kilpailussa 17. sijaa ja on kärkeä neljä lyöntiä jäljessä.

Sami Välimäki käytti kierrokseensa 72 lyöntiä ja Antti Ahokas ja Roope Kakko löivät lyönnin enemmän. Janne Kasken (77/+5), Tapio Pulkkasen (79/+7) ja Kim Koivun (80/+8) päivä oli synkkä. Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Lue myös:

Sami Välimäki on voittajasuosikki, kun golfin Euroopan kiertue jatkuu torstaina – asiantuntija odottaa suomalaisilta huippusijoja

Golfin perinteinen Ryder Cup siirtyy ensi vuodelle koronaviruksen takia – järjestäjät eivät halunneet kisata ilman yleisöä: "Katsojat luovat Ryder Cupista mukaansatempaavan tapahtuman"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat