Eemi Tervaportin mestaruushaaveet kokivat kolauksen – Panathinaikos riepotteli Olympiakosia finaaliavauksessa

Suomalaispassarin tarjoilut eivät tuottaneet tulosta.

lentopallo
Eemi Tervaportti
Eemi Tervaportin passi ei tuottanut tulosta. Arkistokuva.imago sportfotodienst / AOP

Passari Eemi Tervaportin edustaman Olympiakosin taival Kreikan lentopallon pääsarjan loppuotteluissa alkoi tappiolla.

Verivihollinen Panathinaikos vei loppuottelusarjan avauksen selvästi erin 3–0 (25–19, 25–22, 25–19).

Tervaportti onnistui kertaalleen ässässä, mutta passarin tarjoilut eivät tuottaneet tulosta. Välierässä loistaneet Olympiakosin Gazmend Husaj ja Rafail Koumentakis onnistuivat kumpikin lyömään joukkueelleen vain neljä pistettä.

– Emme pelanneet tasollamme eikä laatu ollut riittävän hyvä loppuotteluun. Tämä ottelu pitää nyt unohtaa ja hakea vieraista voitto, Tervaportti kertoi (siirryt toiseen palveluun) seuran verkkosivuilla.

Lisää huolestuttavia uutisia Olympiakosin mestaruushaaveet saivat, kun välierien ykköspistemies, tšekkihakkuri Michal Finger loukkaantui aivan kolmannen erän alussa ja joutui jättämään ottelun kesken.

– Emme odottaneet tällaista tulosta. Hyökkäyspelimme oli huonoa. Kompuroimme vastustajan blokkiin eikä omamme puolestaan pitänyt vastustajan hyökätessä, Olympiakosin päävalmentaja Fernando Muñoz Benitez summasi seuran sivuilla.

Mestaruuteen tarvitaan kaksi voittoa, ja finaalisarjan toinen sekä mahdollisesti ratkaiseva osaottelu pelataan Panathinaikosin kotikentällä sunnuntaina.

– Olemme todistaneet, että voimme voittaa kotona. Nyt täytyy vain pelata vieraissa voitosta, niin voimme jälleen palata kotiin kolmanteen otteluun, päävalmentaja päätti.

Lue myös:

Pelien jatkuminen kuulosti utopistiselta, mutta nyt Suomen ykköspassari Eemi Tervaportti pyörittää jälleen Kreikassa Olympiakosin peliä – "Kaikkien näiden tapahtumien jälkeen olisi hienoa kruunata kausi mestaruuteen"

Maajoukkueen suomalaistähtiä uhkaa työttömyys – agentti kertoo likaiseksi muuttuneesta sopimuspelistä: "Tämä on tosi omituista aikaa"

Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banks lähti "road tripille" tutustumaan suomalaiseen seuratoimintaan – "Yritämme käyttää tämän ajan hyväksi"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat