Suora

  • Jyskälä - 70 vuotta rallin historiaa
  • Urheiluruutu
  • Ralliradio - Jyskälä 70 vuotta
  • Jyskälä - 70 vuotta rallin historiaa
  • Urheiluruutu

Usain Bolt voisi harkita paluuta, jos hänen entinen valmentajansa pyytäisi sitä – kommentoi Varietylle: "Soittakaa Glen Millsille, niin minä palaan"

Lontoon MM-kisojen 100 metrin pronssimitaliin uransa päättänyt Usain Bolt ei ole enää käynyt juoksuradoilla.

yleisurheilu
Usain Bolt
Usain Boltin tavaramerkki oli hänen tuuletuksensa. AOP

Pikajuoksu-uransa vuoden 2017 yleisurheilun MM-kisoihin päättänyt Usain Bolt vihjasi lehtihaastattelussa, että hän voisi vielä palata juoksuradoille, jos hänen entinen valmentajansa Glen Mills pyytäisi häntä tekemään niin.

33-vuotias Bolt on kahdeksankertainen olympiavoittaja ja hänen nimissään on edelleen sekä 100 että 200 metrin maailmanennätykset.

Bolt kertoi Variety-lehdelle (siirryt toiseen palveluun), että hän ei ole palaamassa pikajuoksuradoille. Hän kuitenkin totesi videohaastattelussa, että hän voisi harkita paluuta, jos Mills pyytäisi häntä.

– Jos valmentajani tulisi takaisin ja sanoisi, että nyt me teemme tämän, niin tekisin sen, koska uskon valmentajaani niin paljon, Bolt totesi naama peruslukemilla Variety-lehdelle.

Usain Bolt kuvattuna Miamissa 1. helmikuuta 2020.
Usain Bolt kuvattuna Miamissa 1. helmikuuta 2020.Getty Images

– Joten jos hän sanoisin minulle, että teemme tämän, niin uskoisin, että se on mahdollista. Soittakaa siis Glen Millsille, niin minä palaan, Bolt naurahti.

Lontoon MM-kisojen 100 metrin pronssimitaliin uransa päättänyt Bolt ei ole enää käynyt juoksuradoilla. Hän kertoo Varietyn haastattelussa, ettei kaipaa itse treenaamista, mutta yleisön edessä esiintymistä Boltilla on ikävä.

– Valmentajani saa minut innostumaan liikaa, kun menen radalle, joten olen pysynyt poissa, toukokuussa isäksi tullut Bolt sanoi.

– Isyys on ollut vaikeampaa kuin maailmanennätyksen rikkominen, tyttövauvan isä totesi.

Bolt yritti yleisurheilu-uransa jälkeen käynnistää uutta elämää jalkapalloammattilaisena, mutta hän ei päässyt yhdenkään seuran kanssa sopuun sopimusasioista.

Lue myös:

Usain Boltin unelma jalkapallourasta on ohi: ”Yritän olla nyt liikemies”

Noah Lyles tykitti "200 metriä" alle 19 sekunnin – väärä rata pilasi haamutuloksen: "Ette voi leikkiä tunteillani"

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat