Suora

  • Urheiluruutu

NHL:n harjoitusleirit käynnistyivät – koronaviruksen riskiryhmään kuuluva Kaapo Kakko mukana kokoonpanossa

Pittsburgh Penguins veti yhdeksän pelaajaa sivuun harjoitusleiriltä, koska nämä ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle.

NHL
Kaapo Kakko jäällä
Kakko saa sittenkin osallistua NHL:n paluusuunnitelmaan. Getty Images

Kaapo Kakon edustama New York Rangers julkaisi maanantaina alustavan kokoonapanon NHL:n jatkopeleihin Twitterissä. Listalta löytyy myös Kakon nimi, ja suomalainen nähtiin jäällä vielä saman päivän aikana.

Vielä sunnuntaina oli epäselvää, pääseekö Kakko kokoonpanoon mukaan. Kakko on ykköstyypin diabeetikko, ja näin ollen lukeutuu riskiryhmään.

Aiemmin saatujen tietojen mukaan NHL oli linjannut, etteivät riskiryhmään lukeutuvat pelaajat saa osallistua sarjan paluusuunnitelman kolmanteen tai neljänteen vaiheeseen, jos heidät määritellään läärärintarkastuksessa riskiryhmään.

NHL:n harjoitusleirit käynnistyivät maanantaina. Koronan keskeyttämää pelikautta pyritään jatkamaan elokuun alussa.

Pelaajia ja henkilökuntaa on testattu koronaviruksen varalta ahkerasti, ja uusia tartuntoja on paljastunut lähes viikoittain. Pittsburgh Penguins tiedotti maanantaina Twitter-tilillään, että yhdeksän pelaaja on vedetty pois harjoitusleiriltä korona-altistuman vuoksi. Joukkue ei ole julkaissut näiden pelaajien nimiä.

Lue myös:

The Athletic: Montreal Canadiensin kolmella pelaajalla koronavirustartunta

Montreal miettii diabeetikko-pelaajansa Domin tilannetta – Kaapo Kakon osallistumisesta ei vielä tietoa

NHL-kauden jatkuminen on oikeasti lähellä – Jarmo Kekäläinen varoittaa vaarasta, joka voi pilata koko suunnitelman: "Pelaajien kurinalaisuutta testataan nyt"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat