Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 4. osakilpailu, Iowa

Spekulaatioille vahvistus: Petteri Pennanen palaa KuPSiin – "Voittamiseen ei kyllästy ikinä, varsinkin nyt kun sitä on saanut maistaa"

Sopimus Veikkausliigan hallitsevan mestarin kanssa kattaa loppukauden.

urheilu
Petteri Pennanen
AOP

Kuopion Palloseuran mestaruuteen johdattanut kapteeni Petteri Pennanen palaa Veikkausliigaan ja Kuopioon. Pennanen solmi hallitsevan mestarin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Pennanen on pelannut KuPSissa 173 ottelua, joissa hän on iskenyt 37 maalia ja 27 maalisyöttöä.

– Viimeisistä peleistäni on jo pitkä aika ja täällä Kuopiossa kaikki on tuttua, joten nälkä vetää tuttu keltapaita päälle on kova. KuPS on kasannut kovan joukkueen ja meillä on mahdollisuudet mihin vain, Pennanen kertoo seuran tiedotteessa.

– Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta pallollisessa vaiheessa ja tuomaan siihen lisää variaatioita.

Pennanen vakuuttaa, ettei viime kauden mestaruus ole tuonut kylläistä oloa.

– Voittamiseen ei kyllästy ikinä, varsinkin nyt kun sitä on saanut maistaa. Nyt on jopa kovempi nälkä voittaa kuin viime vuonna.

Pennanen ilmoitti jo aiemmin, että tarina Indonesian liigassa pelaavassa Tira-Persikabossa jää kolmeen otteluun. Koronapandemia keskeytti kauden maaliskuussa, ja sen seurauksena Pennasen palkasta leikattiin peräti 75 prosenttia pois, mikä osaltaan vaikutti perheellisen miehen päätökseen.

Pennasen paluusta KuPSiin on spekuloitu jo hyvän aikaa, sillä keskikenttäpelaaja on harjoitellut KuPSin mukana monta kuukautta. Lisäksi seuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen myönsi aiemmin Yle Urheilulle uran jatkumisen Kuopiossa olleen keskuteluissa.

Pennasen hankinta nivoutuu toisen keskikenttäpelaajan Tommi Jyryn loukkaantumiseen, jonka myötä keskikaistalle täytyi löytää paikkaava pelaaja.

– Petteri tuo meidän pelaamiseemme lisää taitoa ja luovuutta – sekä tietenkin pelaajarinkimme levenee. Hän tarjoaa valmennukselle vaihtoehtoja monipuolisena pelaajana, KuPSin urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom toteaa.

Lue myös:

Palkasta leikattiin peräti 75 prosenttia pois – Petteri Pennanen kertoo, miksi ei halua palata Indonesiaan: "Olisi ollut suorastaan tyhmää niillä ehdoilla"

"Petteri kuuluu KuPS-perheeseen" – mestarikapteeni Pennasen ura Indonesiassa jäi kolmeen peliin, koittaako paluu keltapaitaan?

Pizzaa, poliisikyytejä ja kuumia tunteita: koronavirus sekoitti suomalaisen jalkapalloilijan eksoottisen arjen Indonesiassa – "Ihan jäätävä stressi"

Petteri Pennasen siirto KuPSista Indonesiaan varmistui

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat