Suora

  • StarCraft 2: talviturnaus
  • Veljekset Oskar ja Robert Kirmes ovat toistensa pahimmat vastustajat olympiapaikan metsästyksessä: "Jos yritämme antaa toisillemme neuvoja, alamme vain riidellä"
  • Urheiluruutu
  • Joukkuefinaalit

Niki Tuuli putosi kymmenen parhaan ulkopuolelle MotoE-sarjan avauksessa

Tuuli saavutti viisi MM-pistettä.

moottoriurheilu
Niki Tuuli
Tuuli hävisi kilpailun voittajalle 8,8 sekuntia. Getty Images

Suomen Niki Tuuli menetti aika-ajossa saavuttamiaan asemiaan ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan MotoE-luokan kauden ensimmäisessä osakilpailussa Espanjan Jerezissä.

Lauantain aika-ajossa yhdeksänneksi nopeinta vauhtia pitänyt Tuuli oli sunnuntaisen kisan lopputuloksissa 11:s. Tuuli palkittiin sijoituksestaan viidellä MM-pisteellä.

Erot eivät kasvaneet järin suuriksi kuuden kierroksen kisassa. Tuuli hävisi ykkösenä maalin tulleelle Brasilian Eric Granadolle 8,8 sekuntia. Toiseksi ehti Italian Matteo Ferrari ja kolmanneksi Sveitsin Dominique Aegerter.

– Ajotyyliä on muutettu Moto2:sta silmällä pitäen, ja se ei tunnu toimivan tällä pyörällä. Pyörä tuntuu kyllä hyvältä. Nyt on muutama päivä aikaa miettiä muutoksia seuraavaan kisaan, Tuuli kertoi tiedotteessa.

Viime kaudella Tuuli voitti historian ensimmäisen sähkömoottoripyörillä ajetun MotoE-luokan kisan Saksan Sachsenringillä.

MotoE-kausi jatkuu ensi viikonloppuna edelleen Jerezin radalla.

Lisätty kello 15.18 Niki Tuulin kommentti.

Lue myös:

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan paluusta tehtiin päätös – avauskisa ajetaan Espanjassa

"Neljä kylkiluuta murtui, keuhko puhkesi" – öljyläikkä radalla aiheutti rajun kaatumisen ja pilasi loistavasti alkaneen kauden, nyt Niki Tuuli pääsee vihdoin ajamaan kilpaa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat