Murtunut olkaluu ei Marc Marquezia hidasta – MotoGP-mestari toipui leikkauksesta hämmästyttävän nopeasti ja kisaa jo sunnuntaina

MotoGP:n hallitsevan maailmanmestarin avauskisa päättyi kaatumiseen, mutta leikkauksesta huolimatta hän ajaa jo seuraavassa Andalucian GP-kisassa.

Kuva: Getty Images

Ratamoottoripyöräilyn supertähti Marc Marquez palaa takaisin radoille hämmästyttävän nopeasti avauskisan kaatumisen jälkeen. Marquezin talli Repsol Honda tviittasi torstai-iltapäivällä, että Marquez on "kisakunnossa".

Uutistoimisto AFP kertoi aiemmin torstaina, että espanjalaiselle tehdään torstaina lääkärintarkastus, jossa päätetään, pystyykö hän osallistumaan viikonloppuna ajettavaan Andalucian GP-kisaan – vain viisi päivää käsileikkauksen jälkeen.

Marquez menetti kauden avauskisassa pyöränsä hallinnan kolmosmutkassa. Pyörä osui rytäkässä Marquezin käteen ja hänen oikea olkaluunsa murtui.

– Onnistuneen leikkauksen jälkeen tiistaina Marc Marquez on matkalla takaisin Jereziin, Repsol Honda tviittasi torstaina aamupäivällä.

AFP:n mukaan myös motogp.com-sivusto varmisti, että 27-vuotias Marquez aikoo yrittää paluuta jo viikko loukkaantumisen jälkeen.

Aiemmin Marquezin odotettiin pääsevän takaisin tositoimiin vasta Tšekin GP:ssä 9. elokuuta.

Artikkelia muokattu 15.57: päivitetty tieto, että Marquez on kisakunnossa ja muokattu otsikkoa sekä jutun aikamuotoja.

Lue myös: