Suora

  • StarCraft 2: talviturnaus
  • Mäkihypyn maailmancup, Ruka, HS 142 kilpailu
  • Urheilustudio 28.11.
  • Mäkihypyn maailmancup, Ruka, HS 142, 2. kierros
  • Urheilustudio 28.11.
  • Veljekset Oskar ja Robert Kirmes ovat toistensa pahimmat vastustajat olympiapaikan metsästyksessä: "Jos yritämme antaa toisillemme neuvoja, alamme vain riidellä"
  • Urheiluruutu
  • Joukkuefinaalit

Murtunut olkaluu ei Marc Marquezia hidasta – MotoGP-mestari toipui leikkauksesta hämmästyttävän nopeasti ja kisaa jo sunnuntaina

MotoGP:n hallitsevan maailmanmestarin avauskisa päättyi kaatumiseen, mutta leikkauksesta huolimatta hän ajaa jo seuraavassa Andalucian GP-kisassa.

urheilu
Marc Marquez 19072020
Getty Images

Ratamoottoripyöräilyn supertähti Marc Marquez palaa takaisin radoille hämmästyttävän nopeasti avauskisan kaatumisen jälkeen. Marquezin talli Repsol Honda tviittasi torstai-iltapäivällä, että Marquez on "kisakunnossa".

Uutistoimisto AFP kertoi aiemmin torstaina, että espanjalaiselle tehdään torstaina lääkärintarkastus, jossa päätetään, pystyykö hän osallistumaan viikonloppuna ajettavaan Andalucian GP-kisaan – vain viisi päivää käsileikkauksen jälkeen.

Marquez menetti kauden avauskisassa pyöränsä hallinnan kolmosmutkassa. Pyörä osui rytäkässä Marquezin käteen ja hänen oikea olkaluunsa murtui.

– Onnistuneen leikkauksen jälkeen tiistaina Marc Marquez on matkalla takaisin Jereziin, Repsol Honda tviittasi torstaina aamupäivällä.

AFP:n mukaan myös motogp.com-sivusto varmisti, että 27-vuotias Marquez aikoo yrittää paluuta jo viikko loukkaantumisen jälkeen.

Aiemmin Marquezin odotettiin pääsevän takaisin tositoimiin vasta Tšekin GP:ssä 9. elokuuta.

Artikkelia muokattu 15.57: päivitetty tieto, että Marquez on kisakunnossa ja muokattu otsikkoa sekä jutun aikamuotoja.

Lue myös:

Hallitsevalle MotoGP-maailmanmestarille kivulias kauden aloitus – Marc Marquez mursi olkaluunsa palkintopallitaistelussa

40-vuotias Valentino Rossi tekee historiaa ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa – viikonloppuna italialaislegenda ajaa 400. GP-kisansa

Marc Marquezista jälleen MotoGP-luokan maailmanmestari – Mika Kallio keskeytti Thaimaassa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat