1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. yleisurheilu

Katso suorana: Viilettääkö Samuli Samuelsson muilta karkuun koleassa Tampereen illassa?

Yleisurheilun GP-sarja jatkuu Tampereella. Katso suoraa lähetystä Yle TV2:sta tai Areenasta kello 19.00 alkaen.

samuli samuelsson
Selostus Jussi Eskola. Tampere.

Yleisurheilun Tampereen Teemakilpailut alkoivat keskiviikkona vauhdikkaasti, kun Nooralotta Neziri pinkoi koleassa kelissä pika-aitafinaalin voittoon ja Joonas Rinne juoksi 800 metrillä oman ennätyksensä.

Kilpailut jatkuvat torstaina muun muassa vauhdikkailla pikamatkoilla sekä naisten korkeus- ja keihäskilpailuilla. Mukana on kovia nimiä, sillä esimerkiksi korkeushypyssä Ella Junnila mittelee kotikentällään Jessica Kähärän ja Sini Lällän kanssa kilpailun voitosta ja keihäässä seitsenottelija Maria Huntington haastaa Suomen kovimmat keihäsnaiset.

Naisten keihäässä nähdään myös Julia Valtanen ja Jenni Kangas, jotka haastavat edellisessä kilpailussaan Lahdessa yli 60 metrin heittäneen Heidi Nokelaisen.

Ilta huipentuu miesten 100 metrin kilpailulla, kun kovakuntoinen Samuli Samuelsson saa vastaansa Samuel Purolan, Viljami Kaasalaisen ja Ville Myllymäen.

Ylen lähetys Tampereen Teemakilpailuista alkaa TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 19.00 alkaen.

Lue myös:

Maria Huntington haluaa testata keihäskuntonsa ennen Kalevan kisoja, mutta kotikisan taso pääsi yllättämään: "Ajattelin, että ei tänne varmaan kauhean kovia tule"

Neziri ja Hurske ylivoimaisia Tampereen alkuerissä – Haralalla tyly kohtalo

Neziri jatkoi varmoja esityksiä – koleassa säässä mainio aika: "Tämä on plussaa ehdottomasti"