Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 4. osakilpailu, Iowa

Antti Kanervo jatkaa Seagullsissa – päävalmentaja oli innoissaan sopimuksesta: "Paras mahdollinen uutinen tähän kohtaan"

Kanervon sopimus on kahden kauden mittainen.

Korisliiga
Antti Kanervo Seagulls
Antti Kanervo jatkaa Seagullsin riveissä.Tomi Hänninen

Miesten Korisliigassa pelaava Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen takamies Antti Kanervon kanssa. Äänekoskelta kotoisin oleva Kanervo, 31, palasi töölöläisseuraan viime kaudeksi. Hän edusti Seagullsia myös kaudella 2017–18, jolloin joukkue voitti SM-pronssia.

– Antin jatko Seagullsissa on paras mahdollinen uutinen tähän kohtaan. Pääsemme jatkamaan edelliskaudesta tutuilla jutuilla, ja Antin diilin jälkeen heittovoimamme kaaren takaa on tulevallakin kaudella todella kovalla tasolla, päävalmentaja Jussi Laakso iloitsi tiedotteessa.

193-senttinen Kanervo on pelannut kotimaan kenttien lisäksi kaksi kautta ulkomailla: kausi 2016–17 kului Ranskan kakkostasolla Roannessa ja kausi 2018–19 Islannin pääsarjan Stjarnanissa.

Kanervo on edustanut Suomen koripallomaajoukkuetta 34 kertaa aikuisten ottelussa.

Lue myös:

Maajoukkueen suomalaistähtiä uhkaa työttömyys – agentti kertoo likaiseksi muuttuneesta sopimuspelistä: "Tämä on tosi omituista aikaa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat