Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Olympiaviikonlopussa palattiin ikimuistoisiin tapahtumiin – Annimari Korte, Tuuli-Petäjä Sirén ja Mika Lehtimäki tähdittävät perjantain lähetystä

Perjantain lähetys on katsottavissa kuvaa klikkaamalla.

olympialaiset
olympialaiset
Tokion olympiakisat siirtyivät vuodella, mutta Olympiaviikonloppu tarjoaa katsojille kaikkien aikojen avajaiset ja ikimuistoisimmat olympiatulien sytytykset. Myös katsojat voivat osallistua lähetykseen.

Tokion olympialaiset siirtyivät vuodella, mutta tänä viikonloppuna Yle TV2:ssa ja Areenassa käydään läpi parhaita olympiamuistoja eri vuosikymmeniltä.

Yle Urheilun Olympiaviikonloppu näyttää esimerkiksi suomalaisten parhaita suorituksia vuosien varrelta ja katsojien toiveita ikimuistoisista olympiatapahtumista. Perjantaina lähetyksen studiovieraina ovat Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki, aitajuoksija Annimari Korte ja purjehtija Tuuli-Petäjä Sirén.

Katsojat voivat osallistua lähetykseen reaaliaikaisesti Ylen chat-palvelun kautta (siirryt toiseen palveluun). Viikonlopun aikana on myös käynnissä äänestys kaikkien aikojen kesälajien olympiaurheilijasta. Omaa vaihtoehtoa voi äänestää tämän jutun kautta.

Olympiaviikonlopun kolmesta lähetyksestä ensimmäinen näytetään tänään Yle TV2:ssa ja Areenassa kello 21 alkaen. Lauantain ja sunnuntain lähetykset alkavat puolestaan kello 18.00.

Lue myös:

Urheilupomo Mika Lehtimäki olisi sallivampi urheilijoiden mielenilmaisuille – yleisurheilurajojen "jäädyttäminen" oli hassua

Olympiaviikonlopussa palataan ikimuistoisiin tapahtumiin – Lasse Viren teki aikamatkan kultaisiin olympialaisiinsa: "Koskaan ei pidä lähteä kisoihin muilla tavoitteilla kuin että menestyy"

Onko Michael Phelps paras – vai sittenkin Paavo Nurmi? Äänestä kesäolympialaisten kaikkien aikojen urheilija

Missä olit, kun Lasse Virén juoksi kultaa Münchenissä? Osallistu Yle Urheilun Olympiaviikonloppuun kertomalla oma olympiamuistosi!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat