Suora

  • Urheiluruutu

Väkevässä kesävireessä oleva Kulikova jälleen ykkönen Tampereella

Anastasia Kulikova kukisti TaTS Open -tennisturnauksen loppuottelussa Viron Elena Malyginan.

tennis
Anastasia Kulikova kukisti TaTS Open -tennisturnauksen loppuottelussa Viron Elena Malyginan.
Anastasia Kulikova (oik.) sai pelinsä jälleen kulkemaan ja kukisti TaTS Openin finaalissa Elena Malyginan (vas.).Tennisliitto

Suomen Anastasia Kulikova eteni mestariksi Tampereella järjestetyn TaTS Open -tennisturnauksen naisten kaksinpelissä. Kulikova kukisti loppuottelussa Viron Elena Malyginan 6–3, 6–2.

Viime vuonna Kulikova voitti Tampereella ITF-ammattilaisturnauksen. Tämän vuoden rahaturnauksesta hän kuittasi 1 000 euron palkintoshekin.

– Olin ottelun alussa todella hermostunut ja vastustajani pääsi hieman karkumatkalle. Sitten ajattelin, ettei tämä ole niin vakavaa ja rentouduin. Tämä toimi ja omat peruslyöntini alkoivat upota paremmin ja paremmin kenttään, Kulikova kertoi tiedotteessa.

Kulikova on ollut kesällä hyvässä vireessä. HVS:ää edustava pelaaja voitti kesäkuussa ulkokenttien Suomen mestaruuden ja heinäkuussa seurajoukkueiden SM-kultaa sekä Suomen-kiertueen kilpailun.

– Pelini on kulkenut hyvin läpi kesän. Seuraavaksi siirryn treenikentille ja katson alkavatko ammattilaisturnaukset elokuussa vai eivät, Kulikova puntaroi.

Miesten kaksinpelin loppuottelussa Harri Heliövaara kukisti Aleksi Löfmanin 6–4, 6–1.

Lue myös:

Suomen naistenniksessä on lupaavia merkkejä, vaikka nousu ykkösdivisioonaan jäikin haaveeksi: "Ei olla yhden tai kahden pelaajan varassa"

Jarkko Nieminen kutsui 13-vuotiaan lupauksen Venäjältä akatemiaansa – nyt Anastasia Kulikova nousee Suomen väreissä kohti huippua: "Kahden päivän jälkeen tiesin, että haluan olla täällä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat