Hurrikaani-Loimaa jää pois Mestarien liigasta koronatilanteen takia

Hurrikaani-Loimaa oli aiemmin esittänyt ehdollisen halukkuutensa osallistua Mestarien liigaan, jos olosuhteet Euroopassa ovat turvalliset.

lentopallo
Hurrikaanin Antti Ropponen, Tapio Toiviainen ja Matti Oivanen (oik.) hyökkäyksessä miesten lentopallon Suomen Cupin 2018 loppuottelussa VaLePa Sastamalaa vastaan
Hurrikaanin Antti Ropponen, Tapio Toiviainen ja Matti Oivanen (oik.) hyökkäyksessä miesten lentopallon Suomen Cupin 2018 loppuottelussa VaLePa Sastamalaa vastaan.Lehtikuva / Ville Vuorinen

Hurrikaani-Loimaa ei lähde mukaan miesten lentopallon Mestarien liigaan. Hurrikaanilla olisi ollut paikka Mestarien liigaan runkosarjan voittonsa perusteella, mutta seura päätti jättää ilmoittautumatta sarjaan koronavirustilanteen takia.

Päätös merkitsee sitä, että suomalaisjoukkueista miesten Mestarien liigassa pelaa vain VaLePa. Naisissa Mestarien liigassa pelaa LP Viesti.

Hurrikaani-Loimaa oli aiemmin esittänyt ehdollisen halukkuutensa osallistua Mestarien liigaan, jos olosuhteet Euroopassa ovat turvalliset. Seurassa kuitenkin katsottiin, että Hurrikaanin vastustajaksi tulisi jossain vaiheessa seura maasta, johon kohdistuu Suomessa matkustusrajoituksia.

Loimaalaisseura ei saanut tällaiseen mahdolliseen tilanteeseen riittäviä selvityksiä Euroopan Lentopalloliitolta CEV:ltä, joten Hurrikaani keskittyy tulevalla kaudella kotimaan peleihin.

Lue myös:

VaLePa kolmantena suomalaisjoukkueena lentopallon Mestarien liigaan

Paikka europeleissä oli jo puoliksi varma, mutta lentopalloliitto pyörsi päätöksensä – Mestarien liigaan mielivä LP-Vampula jätti selvityspyynnön

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat