Italialaislehti: 400 metrin ME-miehen paluu radoille vesittyi koronavirustartuntaan

Wayde van Niekerkin piti kilpailla lauantaina Triestessä.

yleisurheilu
Wayde van Niekerk
Wayde van Niekerkin paluu radoille venyy jälleen. Getty Images

Yleisurheilun 400 metrin juoksun olympiavoittaja ja maailmanennätyksen haltija Wayde van Niekerk on sairastunut koronavirukseen, eikä hän voi osallistua lauantaina Triestessä käytäviin kilpailuihin, kertoi italialaislehti La Gazzetta dello Sport.

Van Niekerkin piti osallistua Triestessä 100 ja 400 metrin matkoille, mutta on joutunut vetäytymään karanteeniin.

Eteläafrikkalaisen oli tarkoitus palata Triestessä kansainvälisiin kisoihin pitkän tauon jälkeen. Van Niekerk, 28, loukkasi polvensa pahasti julkkisten rugby-ottelussa vuonna 2017.

Van Niekerk voitti Riossa 2016 ratakierroksen olympiakultaa ME-ajalla 43,03. Hän on saavuttanut 400 metrillä myös kaksi maailmanmestaruutta.

Lue myös:

Ruotsin kiekkojätti Daniel Ståhl pääsi Suomeen kilpailemaan ja lupasi heittää kunnon siivun – "Olen aika vahva, mutta tekniikka on ollut 50–50"

Neziri on valmis panemaan ennätyksensä romukoppaan, Korte starttaa Kuortaneella SE-murskajaiset mielessään – "Olen tosi pettynyt, jos se ei mene"

Topi Raitanen on kaivannut muilta haastetta ja Kuortaneella sitä on luvassa: "Kaipaan sitä, että pääsee myös jojottamaan letkassa"

Saksan keihästähti Johannes Vetter on tällä hetkellä mieluummin Kuortaneella kuin Tokiossa – käden lihasvamma saattaa estää täysitehoisen heittämisen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat