Aubameyang johdatti kahdella osumallaan Arsenalin Englannin cupin voittoon

Arsenal kukisti Lontoossa pelatussa finaalissa Chelsean 2–1.

Arsenal on Englannin cupin mestari. Pystin kanssa poseeraa kaksi maalia finaalissa tehnyt Pierre-Emerick Aubameyang. Kuva: Getty Images

Arsenal on voittanut jalkapallon Englannin cupin. Lontoolaisjoukkue kukisti Wembleyllä pelatussa loppuottelussa Chelsean 2–1.

Gunnersin sankariksi nousi gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang, joka teki joukkueen molemmat maalit ja nosti Arsenalin tappioasemasta voittoon.

Christian Pulisic vei Chelsean johtoon jo viidennellä peliminuutilla, mutta Aubameyang tasoitti pilkulta reilut 20 minuuttia myöhemmin ja teki upean voittomaalin toisella puoliajalla.

Chelsealla oli ottelussa vakavia loukkaantumishuolia. Cesar Azpilicueta ja Christian Pulisic joutuivat poistumaan kentältä pahannäköisten loukkaantumistensa takia.

Arsenalilla on nyt 14 Englannin cup-mestaruutta, enemmän kuin millään muulla joukkueella. Joukkue on voittanut cupin neljä kertaa viimeisten seitsemän vuoden aikana. Manchester United on voittanut cupin 12 kertaa ja Chelsea kahdeksan kertaa.

Lue myös: