Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Superpesiksessä toiseksi kivunneen Jyväskylän juoksujuhlat olivat liikaa Seinäjoelle – Rauma jäi hurjavireisen Hyvinkään jalkoihin

Naisten Superpesiksen sunnuntain ottelut päättyivät Kirittärien ja Tahkon juhliin.

Naisten Superpesis
Eeva Mäki-Maukola
Kirittärien Eeva Mäki-Maukola arkistokuvassa.Vesa Pöppönen / AOP

Jyväskylän Kirittäret peittosi Seinäjoen Maila-Jussit kotikentällään sunnuntai-illan naisten Superpesiksen ottelussa. Sarjassa kolmantena ollut Kirittäret voitti ottelun 2–0 (10–0, 3–2) ja kipusi sarjataulukossa toiseksi. Ero sarjaa johtavaan Poriin on kolme pistettä.

Ottelu alkoi kotijoukkueelta upeasti, kun se iloitteli heti viisi juoksua tehden seinäjokisten tilanteen hankalaksi heti alkuunsa. Avausjakso oli kokonaisuudessaan jyväskyläläisten suvereenia näytöstä. Tauluun pamahtivat murskalukemat 10–0.

Toinen jakso oli vähäjuoksuinen ja tasainen. Hallitseva mestari Jyväskylä nipisti jakson väännöstä voiton juoksuin 3–2. Voitto ratkesi neljännessä vuoroparissa, kun Ella Mäkelä kotiutti Laura Toikkasen.

Kirittärien Jutta Myllyniemi löi ottelussa kolme juoksua ja Siri Eskola kirjautti kahden lyödyn juoksun lisäksi yhden kunnarin. Eeva Mäki-Maukola ehti kotipesään ajoissa kolmesti.

Maila-Jussit saa mahdollisuuden revanssiin jo tiistaina, kun se emännöi Kirittäriä Seinäjoella. Maila-Jussit on sarjassa kuudentena.

Harinen täräytti yhdeksän juoksua

Hyvinkään Tahko haki vierasvoiton Raumalta jaksoin 2–0 (2–4, 2–15). Superpesiksen neljännelle sijalle noussut Tahko jätti Feran ilman pisteitä ja sarjataulukossa kahdeksanneksi.

Vierasjoukkueen vaarallisin pelaaja oli tällä kertaa Pauliina Harinen, joka löi peräti yhdeksän ja toi kaksi juoksua Tahkolle. Tasaisesti läpi ottelun esiintynyt Harinen löi ottelun ensimmäisen ja myös viimeisen juoksun.

Toisen jakson murskajaiset huipentuivat lukemiin 15–2. Hyvinkääläisten avainpelaajiin lukeutuva Titta Siilin löi kaksi juoksua ja yhden kunnarin, joiden lisäksi hän toi kolme juoksua.

Lue myös:

Tahkon Vierimaan kunnari horjutti kouvolalaisia

Severi Piispanen juoksi karkuun IPV:ltä – PattU sai kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa

Manselle kirvelevä juoksun kotitappio

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat