Suora

  • Urheiluruutu

Teemu Pukki yllättävän somehuomion kohteena: turkkilaisseuran fanit masinoivat kymmenien tuhansien kommenttien kampanjan – "Tule Besiktasiin"

Turkkilaiset jalkapallofanit ovat kommentoineet Teemu Pukin Instagram-päivitystä lähes 200 000 kertaa.

jalkapallo
Teemu Pukki
Turkkilaisen Besiktasin fanit haluaisivat Teemu Pukin riveihinsä.Getty Images

Yksitoista maalia päättyneellä Valioliiga-kaudella tehnyt Teemu Pukki on saanut Instagram-tilillään yllättävää huomiota. Turkkilaisen Besiktasin kannattajat ovat lähettäneet suomalaisen uusimpaan kuvaan kymmeniä tuhansia kommentteja sen jälkeen, kun paikallinen urheilulehti Fotospor (siirryt toiseen palveluun) uutisoi Besiktasin olevan kiinnostunut Norwich-hyökkääjästä.

Maanantai-iltapäivään mennessä Pukin uusinta kuvaa oli kommentoitu yli 180 000 kertaa. Uusia kommentteja ilmestyy jatkuvasti useita sekunnissa. Pukki ei edes itse esiinny kuvassa, jossa ovat hänen tyttärensä ja vaimonsa.

View this post on Instagram

Pukki party is getting bigger😍

A post shared by Teemu Pukki (@elpugi) on

Normaalisti Pukin julkaisuissa on joitakin satoja kommentteja. Vertailun vuoksi maailman seuratuimman jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon julkaisut keräävät keskimäärin joitakin kymmeniä tuhansia kommentteja.

Suurimmassa osassa turkkilaisten lähettämissä kommenteissa pyydetään Pukkia Besiktasin paitaan englanniksi. Sosiaalisen median mainoskampanjassa käytetty "Come to Besiktas" -lause nousi jalkapallomaailmassa suureen suosioon kesällä 2017, kun turkkilaisseura julkaisi portugalilaisen Pepen sopimuksen humoristisella somevideolla.

Besiktas on yksi Turkin suosituimmista seuroista. Istanbulilaisjoukkue on voittanut 15 Turkin mestaruutta ja pelannut 2000-luvulla useita kertoja Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Pukilla on voimassa oleva kahden vuoden sopimus Valioliigasta pudonneen Norwichin kanssa. Yle Urheilu tavoitti heinäkuussa Pukin agentin Teemu Turusen, joka ei halunnut kommentoida suojattinsa tulevaisuutta.

Lue myös:

Viime syksynä Teemu Pukki oli yksi maailman puhutuimmista jalkapalloilijoista – nyt jatko Valioliigassa on uhattuna: "En usko, että seurat ovat kiinnostuneita"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat