Suora

  • Rallin MM, Turkki, EK 10
  • Rallin MM, Turkki, Power Stage live
  • Superpesiksen finaalit

Leijonien EHT-ohjelma valmis – Tshekin turnaus pelataan totuttua myöhemmin

Leijonien kauden pitäisi alkaa totutusti Helsingissä 5.–8. marraskuuta.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue
Harri Pesonen Leijonat.
Leijonat aloittaa kautensa tuttuun tapaan Helsingissä. Tomi Hänninen

Euroopan jääkiekkohuippujen Euro Hockey Tourin otteluohjelman päivät ovat selvillä. Kauden on määrä alkaa perinteisellä Helsingin EHT-turnauksella 5.–8. marraskuuta, jolloin Suomi kohtaa tuttuun tapaan Venäjän, Tshekin ja Ruotsin, kerrotaan Suomen jääkiekkoliiton verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Seuraava EHT-turnaus pelataan Venäjällä 17.–20. joulukuuta, tämän jälkeen mitellään Ruotsissa 11.–14. helmikuuta ja viimeisimpänä Tshekissä 13.–16. toukokuuta.

Toukokuun ensimmäisten viikkojen aikana on jo perinteisesti pelattu MM-kisoja, mutta vuoden 2021 kisojen siirtäminen kahdella viikolla mahdollistaa Tshekin EHT-turnauksen pelaamisen totuttua myöhemmin.

MM-kisat pelataan Valko-Venäjän Minskissä ja Latvian Riiassa 21. toukokuuta–6. kesäkuuta.

Päävalmentaja Jukka Jalosen ryhmä pelaa MM-kisoissa samassa B-lohkossa Italian, Kanadan, Kazakstanin, Latvian, Norjan, Saksan ja Yhdysvaltojen kanssa.

Tämän vuoden MM-kisat Sveitsissä päätettiin perua kokonaan koronaviruspandemian vuoksi, joten vuonna 2019 MM-kultaa juhlinut Suomi on jääkiekon hallitseva maailmanmestari ainakin ensi kevääseen saakka.

Lue myös:

Kaikki tietävät, mitä Marko Anttila teki vuosi sitten – mutta missä "Mörkö" löi sisään toukokuussa 1995, ja miksi hän oli yksin Turussa Leijonien toisen MM-kullan aikaan

Jukka Jalonen lukittautui 10-vuotiaana vessaan mököttämään, kun sukulaismies kritisoi Jukan idolia – Jalonen kertoo Yle Urheilulle rakkaimmat ja kitkerimmät muistonsa Leijonista

Leijonat lähti ratkaisupeliin "kahden maalin tappioasemasta" vuonna 2004, mutta venyi sensaatioon – "Joku unitutkija voisi sanoa, että tuo on laitonta"

Leijonat pelaa MM-jääkiekon ensi vuoden alkulohkonsa Latvian Riiassa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat