Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tuomas Hirvonen liittyy takaisin Kouvojen paitaan yhden kauden kattavalla sopimuksella

Edellisen kauden Hirvonen pelasi Lahti Basketballissa.

koripallo
Tuomas Hirvonen
Hirvonen aloittaa Korisliigassa jo kymmenennen kautensa. AOP

Tuomas Hirvonen, 24, palaa takaisin Kouvojen riveihin yhden kauden kattavalla pelaajasopimuksella. Hirvonen on urakoinut kotimaan korkeimmalla sarjatasolla Korisliigassa yhteensä yhdeksän kautta 8,3 pisteen keskiarvolla. Syöttöjä takamies on tehtaillut keskimääräisesti 3,5 per ottelu.

181-senttinen Hirvonen on pelannut Kouvolan Kouvoissa kaikki aiemmat Korisliigakautensa, mutta edellisen kauden takamies viihtyi Lahti Basketballin paidassa, jossa pistekeskiarvoksi kertyi 11,2.

– Kotiin on aina kiva palata. Sen mitä olen ollut mukana harjoituksissa, niin treenaaminen näyttää hyvältä ja kaikilla on halu kehittyä. Mikä voisi olla parempi paikka ottaa seuraava askel uralla. Innolla odotan jo seuraavan kauden alkua, Hirvonen kertoo seuran tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

Aiemmilla kausilla Hirvonen on ollut tärkeä palanen Kouvojen kokoonpanossa. Pelinrakentaja oli voittamassa Kouvoille mestaruutta vuonna 2016, ja vuonna 2019 joukkue nappasi SM-hopeaa. Näiden lisäksi Hirvonen on pelannut nuorten maajoukkueessa sekä haastajamaajoukkueessa.

Lue myös:

Jalkaansa kuntouttava Teemu Rannikko teki jatkosopimuksen Salon Vilppaan kanssa – "Päätös ei ollut helppo"

Naisten Korisliigan otteluohjelma valmis: sarja käynnistyy aiempaa myöhemmin, pudotuspeleihin muutoksia

Antti Kanervo jatkaa Seagullsissa – päävalmentaja oli innoissaan sopimuksesta: "Paras mahdollinen uutinen tähän kohtaan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat