1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. yleisurheilu

Katso tallenne: Aaron Kangas viskasi maailmantilaston toiselle sijalle – Korte jäi viisi sadasosaa Suomen ennätyksestä

Yleisurheilun GP-sarja jatkuu tänään Espoon Leppävaarassa. Katso suoraa lähetystä Yle TV2:ssa ja Areenassa kello 18.15 alkaen.

Kristiina Mäkelä
Selostus Jussi Eskola ja Kimmo Porttila. Espoo. Ruotsinkielinen selostus Niklas Henrichson.

Yleisurheilun GP-sarja jatkuu keskiviikkona Espoon Leppävaarassa, kun urheilijat valmistautuvat tärkeään ensi viikkoon, jolloin kilpaillaan Turun Paavo Nurmi Games ja Kalevan kisat.

Naisten kolmiloikassa varmassa kunnossa ollut Kristiina Mäkelä lähtee hakemaan Suomen ennätystä ja miesten moukarissa Aaron Kangas pyrkii parantamaan niin ikään vajaa kaksi viikkoa sitten syntynyttä ennätystään 77,82. Kangas on saanut moukarikisaan kirittäjiksi muun muassa italialaisen Marco Linguan (ennätys 79,67) ja norjalaisen Eivind Henriksenin (78,25).

Naisten pika-aidoissa juostaan puolestaan alkuerät ja loppukilpailu. Aiturinaisista mukana on Suomen ennätystä hamuava Annimari Korte, mutta Nooralotta Neziriä ja Reetta Hursketta ei nähdä tällä kertaa juoksemassa.

Miesten 200 metrin A-erässä on mukana kovia nimiä, kun Samuel Purola ja Samuli Samuelsson haastavat kauden kotimaista kärkiaikaa hallussaan pitävän Tuukka Huuskolan.

Ylen lähetys Espoosta alkaa TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 18.15 alkaen.

Lue myös:

Moninkertainen seiväshypyn arvokisamitalisti toivoo löytävänsä keväällä kadonnutta virettään tänään Espoosta: "Olen saanut Suomesta vain hyviä fiiliksiä"

Reetta Hurske kävi verikokeissa ja jää pois Espoon GP:stä – epäilee alavireyden syyksi ylirasitustilaa: "Oli sellainen olo, että kaikki ei ole ok"

Hyvävireiselle Topi Raitaselle hieno merkkipaalu – pääsee ensimmäistä kertaa kilpailemaan Timanttiliigassa ensi viikolla