Suora

  • Rallin MM, Turkki, Power Stage live
  • Superpesiksen finaalit
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Turkki, kisakooste
  • "Olen 32 mutta tunnen itseni 75-vuotiaaksi": Vapaaottelija Glenn Sparv tappelee kunnes menee rikki
  • Urheiluruutu

Hülkenberg vahvistaa käyneensä neuvotteluja paluusta F1-sarjaan ensi kaudella

Saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg on ollut tuuraajana Silverstonessa Racing Pointille Sergio Perezin positiivisen koronatestin vuoksi.

Formula 1
Nico Hülkenberg
Nico Hülkenberg tavoittelee uutta F1-sopimusta. Mark Sutton/Getty Images

F1-kuljettaja Nico Hülkenberg kertoo sarjan verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun), että hän on Silverstonessa ollessaan käynyt neuvotteluja ensi vuotta koskevasta sopimuksesta.

Ensi kaudelle vapaita kuljettajapaikkoja on todennäköisesti vielä viidellä tallilla: AlphaTaurilla, Haasilla, Red Bullilla, Racing Pointilla ja Kimi Räikkösen edustamalla Alfa Romeolla.

– Minulla on ehdottomasti ollut keskusteluja paluusta, mutta vielä ei ole mitään konkreettista kerrottavaa. Luulen, että siihen menee muutamia viikkoja, Hülkenberg kommentoi sivustolla.

Hülkenberg ajoi viime kaudella Renault'lla, mutta jäi kauden päätteeksi vaille sopimusta. Viime viikolla Hülkenberg sai mahdollisuuden palata F1-sarjaan, kun Racing Point tarvitsi tuuraajaa positiivisen koronanäytteen antaneelle Sergio Perezille.

Tuurausreissu on kuitenkin tähän asti ollut epäonninen, sillä saksalainen ei päässyt starttaamaan lainkaan viime viikonlopun Ison-Britannian kisaan Silverstonen radalla. Hülkenbergin autossa havaittiin tekninen vika ennen lämmittelykierroksille lähtöä, eikä sitä saatu korjattua ajoissa.

Vielä ei ole varmaan, ajaako Hülkenberg tulevana viikonloppuna Silverstonen kilpailussa. Racing Point aikoo tiedottaa kuljettajansa viimeistään perjantaiaamuna.

Perez on suorittanut karanteeninsa (siirryt toiseen palveluun), mutta hänen täytyy antaa vielä negatiivinen koronanäyte, jotta meksikolainen voi ajaa viikonloppuna. Koronatesti tehdään torstaina.

Hülkenbergillä on hallussaan ikävä F1-sarjan ennätys: eniten ajettuja GP-kilpailuja, 177, ilman palkintokorokesijaa.

Lue myös:

Bottaksen varma kakkossija suli rengasrikkoon vain kaksi kierrosta ennen maalia ja suomalainen jäi pisteittä – myös Hamiltonin rengas räjähti, mutta britti voitti silti: "Sydämeni pomppasi kurkkuun"

Racing Pointin pikatuuraaja Hülkenbergillä piti kiirettä Silverstonen F1-kisan alla: "Aika hullu ja villi vuorokausi"

Sergio Perez sanoo käyneensä Meksikossa tapaamassa onnettomuuteen joutunutta äitiään: "Satuin vain saamaan viruksen jostakin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat