Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Katso video: Superpesiksessä järkyttävä kauhunhetki kun lyöty pallo iskeytyi suoraan pelinjohtajan päähän – Yle Urheilun tietojen mukaan Haimille ei vammoja

KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimi sai pallon päähänsä ottelussa Joensuuta vastaan. Haimi nousi muutaman minuutin jälkeen ylös ja lähti sairaalaan.

pesäpallo
Iiro Haimi

Miesten Superpesiksen ottelussa Kouvola – Joensuu koettiin pelottava hetki sunnuntaina. Joensuun Aleksi Rautiaisen lyömä pallo osui kakkosrajalla seisseen KPL:n pelinjohtajan Iiro Haimin päähän. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. (siirryt toiseen palveluun)

Haimi oli vain noin kymmenen metrin päässä kotipesästä. Haimi kaatui maahan, ja hänen ympärilleen kerääntyi auttajia. Pelinjohtaja nousi muutaman minuutin päästä ylös ja lähti hetken kuluttua sairaalaan. Haimi on Yle Urheilun tietojen mukaan sairaalassa kuvauksissa ja hän on tilanteeseen nähden kunnossa.

– Lukkari syötti taktisen väärän. Meillä oli merkit päällä ja ylsin juuri ja juuri lyömään. Säikähdin kovasti, että ei vain mitään käynyt. Teki mieli mennä sanomaan, että en tarkoituksella lyönyt. Kuulin onneksi vähän sellaista, että kaikki on ok. Toivottavasti jatkossa ulkopelin pelinjohtaja ottaa vähän etäisyyttä kakkosrajasta, Aleksi Rautiainen kuvaili tunnelmiaan ottelun jälkeen Yle Urheilulle.

Joensuu voitti Kouvolan 2–0 (9–7, 6–3). Joensuulle voitto oli 12. peräkkäin.

Päivän toisessa ottelussa Siilinjärvi hävisi Imatralle 0–2 (2–9, 3–4).

Lue myös:

Kirittäret nousee naisten Superpesiksen kärkeen – jyväskyläläisten hyvä ulkopeli liikaa Manse PP:lle

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat