Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Polvivammasta kesällä kärsinyt Wilma Murto yllättää: pääseekin osallistumaan Kalevan kisoihin

Murto on kuntouttanut polveaan heinäkuusta saakka.

Kalevan kisat
Wilma Murto
Murto on kuntoutunut pikavauhtia takaisin kisoihin. AOP/imago sport

Seiväshyppääjä Wilma Murto, 22, tiedotti tiistaina, että pääseekin osallistumaan torstaina alkaviin Kalevan kisoihin. Murto kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään.

View this post on Instagram

Kuten Hesarille eilen haastattelussa lipsautin, mun kisakausi saa jatkoa tällä viikolla Kalevan kisoissa!!🔥 Voiko ihminen olla enempää innoissaan, siitä en tiiä, mutta on tää kyllä siistiä! Polven kuntoutus leikkauksen jälkeen on mennyt tosi hienosti ja siitä on kiittäminen operoinutta lääkäriä Ilkka Räsästä, mun fyssaria Jukka Kangasta ja tietysti valmentaja Koivusta!🔥 Oon muun dreamteamistä enemmän kun kiitollinen💛 Hyppäämään en oo vielä ehtinyt leikkauksen jälkeen joten toivottavasti arvoisa yleisö sallii mahdollisen pienen haparoinnin ja tyylivirheet kun teen ekat hypyt karsinnassa torstaina🙄😂 mutta eiköhän hoideta homma kotiin viikonloppuna! Tänään virittäydytään tunnelmaan @paavonurmigamesturku katsomon puolella🥳 Let's go! 📸 Victor Engström @vicheman / Red Bull @redbullsuomi @kalevankisat @helsinginfysioterapiaklinikka @pohjola_sairaala

A post shared by WILMA MURTO (@wilmamurto) on

Heinäkuun alussa Murto joutui polven tähystysleikkaukseen, mutta hyppääjän mukaan kuntoutus on sujunut hyvin ja nopealla aikataululla. Murto kolhi polveaan Someron Seiväskarnevaaleilla 19. kesäkuuta. Somerolla ylittyi tällöin kauden kärkitulos 460.

– Hyppäämään en ole vielä ehtinyt leikkauksen jälkeen, joten toivottavasti arvoisa yleisö sallii mahdollisen pienen haparoinnin ja tyylivirheet, kun teen ensimmäiset hypyt karsinnassa torstaina, Murto kirjoitti sosiaalisen median tilillään.

Yle TV2 näyttää kisat perjantaista alkaen. Perjantain lähetys alkaa klo 17.50.

Kalevan kisojen aikatauluun pääset täältä. (siirryt toiseen palveluun)

Lue myös:

Ruotsin seiväshyppy kukoistaa myös naisten puolella – Turussa kilpaileva Meijer vei maansa ennätyksen Bengtssonilta

Jussi Jokinen on tukenut Wilma Murron seiväshyppyuraa merkittävällä summalla jo vuosien ajan: "Ei mennyt ihan heti jakeluun, että tällaista voi tapahtua"

Wilma Murron polvileikkaus keskellä kisakautta oli välttämätön toimenpide – elättelee toiveita kisaamisesta vielä tänä kesänä

Wilma Murron polvi tähystetään

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat