Ulkopuolinen paine yllätti kokkolalaiset – Miika Juntunen jättää KPV:n vain reilun viikon pestin jälkeen: "Paineet kasvoivat liian suuriksi"

Juntunen ehti toimia KPV:n päävalmentajana vain hieman yli viikon.

Miika Juntusen pesti Kokkolassa jäi lyhyeksi. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Jalkapallopersoona Miika Juntunen ei jatka Ykkösessä pelaavan Kokkolan Pallo-Veikkojen päävalmentajana. Juntunen jättää tehtävänsä Kokkolassa joukkueen ulkopuolelta kohdistuvan paineen takia.

Juntusen palkkaaminen herätti paljon keskustelua, ja hän ehti valmentajaa joukkuetta Jani Uotisen potkujen jälkeen vain kahdessa ottelussa viime torstaina ja sunnuntaina.

Ensimmäisessä KPV löi SJK Akatemian 4–0, ja toisessa numerot kääntyivät kotitappiossa Jaroa vastaan toisinpäin.

– Manageri Matti Laitinen ja koko KPV:n edustusjoukkue olivat yllättyneitä Juntusen palkkaamisen aiheuttamasta kohusta, ja lopulta paineet kasvoivat liian suuriksi, KPV:n sivuilla kirjoitetaan.

– Jatkuva Juntuseen kohdistunut ulkopuolinen paine hejiastui joukkueen päivittäiseen toimintaan tehden itse päävalmentajan ja muiden edustusjoukkueen piirissä toimivien työrauhan tavoittelun mahdottomaksi.

Päävalmentajan tehtävän ottaa vastaan myös viime kaudella tilapäisenä päävalmentajana toiminut Niko Kalliokoski. Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut KPV on Ykkösessä yhdeksäntenä 12 pistettä sarjakärki AC Oulua perässä.

Manageri Matti Laitinen ei halunnut kommentoida asiaa Yle Urheilulle.

Uutista päivitetty kello 11.37: lisätty tieto, että Laitinen ei halua kommentoida asiaa.

Lue myös: