Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Golfin Euroopan-kiertueella ensimmäinen koronavirustartunta – kotimaassaan tartunnan saanut ranskalainen vetäytyi Walesin kilpailusta

Walesissa on suomalaisista mukana vain Sami Välimäki, joka pelasi ensimmäisen kierroksen pariin.

golf
Alex Levy
Alex Levy vetäytyi Walesin kilpailusta koronavirustartunnan takia.Getty Images

Ranskalaisgolfari Alex Levy on saanut positiivisen tuloksen koronavirustestistä golfin miesten Euroopan kiertueella Walesissa.

Levy oli jo vetäytynyt Walesissa käytävästä kilpailusta, vaikka hänen ensimmäinen koronatestinsä oli negatiivinen. Levy oli altistunut virustartunnalle tavattuaan viikonloppuna Ranskassa ystävänsä, joka myöhemmin antoi positiivisen näytteen.

30-vuotias ranskalainen ilmoitti altistumisesta heti järjestäjille. Vaikka Levyn ensimmäinen testitulos oli negatiivinen, hän eristäytyi muista kilpailijoista.

Levyn kanssa tekemisissä ollut ranskalaiskollega Romain Wattel joutui niin ikään vetäytymään kilpailusta.

Viisinkertainen Euroopan kiertueen osakilpailuvoittaja Levy on omaehtoisessa karanteenissa seuraavat 14 päivää. Myös Wattel joutui karanteeniin.

Celtic Classic -kilpailussa on mukana suomalaisgolfareista vain Sami Välimäki, joka pelasi avauskierroksella par-tuloksen. Nokialainen on kahdeksan lyönnin päästä kärjestä ja lyönnin päässä pudotusviivasta.

Välimäki aloitti kilpailun hieman haparoivasti kahdella bogilla, mutta takaysin birdiet laskivat tuloksen pariksi.

Lue myös:

Matilda Castren väläytti osaamistaan uransa kolmannessa LPGA-turnauksessa – miesten PGA-turnauksen voitti vasta reilun vuoden ammattilaisena pelannut Morikawa

Samooja otti aikalisän golfin Euroopan-kiertueella – vetäytyi Walesin kilpailusta

Kiinalaisgolfaaja teki historiaa PGA:n mestaruuskilpailussa – rajusti tipahtanut Tiger Woods selvisi niukasti jatkokierroksille

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat