1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. NHL

Onko tässä syy Tuukka Raskin vetäytymiselle? Bostonilaisen radiokanavan mukaan Bruins-vahdin tytär on sairaana

Tuukka Rask paljasti puhelinkeskustelussa, miksi vetäytyi NHL:n pudotuspeleistä.

Tuukka Rask vetäytyi NHL:n pudotuspeleistä viime viikolla. Kuva: Getty Images

Bostonilaisen radiokanavan WEEI:n mukaan Tuukka Raskin lähtö NHL:n pudotuspelikuplasta liittyy hänen tyttärensä sairastumiseen. Radiojuontaja Greg Hill kertoi keskiviikon lähetyksessä jutelleensa suomalaisvahdin kanssa puhelimessa.

– Voin kertoa, että hän sai kuplaan puhelinsoiton vaimoltaan. Heidän tyttärensä on sairaana ja tarvitsee lääkärin hoitoa. Tuukka on ymmärrettävästi huolissaan ja teki ratkaisun, jonka jokainen vanhempi olisi tehnyt, Hill sanoi.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Hill ei kertonut tarkempia tietoja kunnioittaakseen Raskin ja hänen perheensä yksityisyyttä.

– Uskon, että Tuukka tiesi, ettei hän voisi tässä tilanteessa olla paras joukkuekaveri tai maalivahti joukkueessa, joka pelaa Stanley Cupin pudotuspeleissä, Hill sanoi.

Rask vetäytyi pudotuspeleistä Carolina-sarjan toisen ottelun jälkeen perhesyihin vedoten.

– Haluan olla kilpailemassa joukkuetovereideni kanssa, mutta tällä hetkellä elämässäni on tärkeämpiä asioita kuin jääkiekko ja se on perheeni kanssa oleminen, Rask kommentoi Bruinsin tiedotteessa eikä ole sen jälkeen esiintynyt julkisuudessa.

Lue myös:

Bruinsin päävalmentaja yllättää: Raskin paluu NHL-kuplaan voisi olla mahdollinen, mikäli suomalaisvahti niin haluaa

Tuukka Raskin vetäytymispäätös keräsi ymmärrystä – päävalmentaja ei jäänyt surkuttelemaan: "Tiedän, että tämä kuulostaa kylmältä"

Tuukka Rask jättäytyy vapaaehtoisesti pois NHL:n pudotuspeleistä: "Tällä hetkellä elämässäni on tärkeämpiä asioita kuin jääkiekko"