Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Välimäki piti tuntuman kärkeen golfin Walesin avointen avauskierroksella – Nuutinen aloitti ensimmäisen arvoturnauksensa kelvollisesti

Sami Välimäki on jaetulla sijalla 13 Walesin avoimissa avauskierroksen jälkeen. Sanna Nuutinen on naisten British Oenissa sijalla 33.

urheilu
Sami Välimäki golfkentällä.
Antti Eintola / Yle

Sami Välimäki on iskuetäisyyden päässä kärjestä, kun golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailu alkoi Walesissa torstaina. Avauskierroksella 70 lyöntiä käyttänyt Välimäki päätyi Newportissa tulokseen -1.

Hän jakaa kisassa 13:tta sijaa. Walesin avointen ensimmäisen kierroksen kärkikaksikkoa Englannin Jordan Smithiä ja Skotlannin Connor Symea Välimäki on jäljessä neljä lyöntiä.

Newportissa viime viikonloppuna hienosti kuudennen sijan jakanut Välimäki löi torstaina neljä birdieä ja kolme bogia.

Tapio Pulkkanen pelasi kierroksen par-tulokseen eli yhden lyönnin Välimäkeä huonommin. Hän jakaa sijaa 26. Mikko Korhonen on tuloksessa +4 jaetulla sijalla 99.

Nuutinen aloitti golfuransa ensimmäisen arvoturnauksen Skotlannissa kelvollisesti - konkari Wikström romahti kisan hännille

Sanna Nuutinen aloitti uransa ensimmäisen golfin naisten arvoturnauksen British Openin Skotlannissa kelvollisesti. Torstaina avauskierroksen tulokseen +3 pelannut Nuutinen jakaa kilpailussa 33:tta sijaa.

Nuutisen tuloskorttia rumensi neljä peräkkäistä bogia. Hänelle kirjattiin kierroksella yksi birdie.

Nuutinen on johtavaa Yhdysvaltain Amy Olsonia jäljessä seitsemän lyöntiä. Olson oli avauksessa ylivoimainen, sillä kisan kakkossijan jakavat Saksan Sophia Popov ja Yhdysvaltain Marina Alex ovat kärjestä kolmen lyönnin päässä.

Toinen suomalainen, jo seitsemänsiin Britannian avoimiinsa osallistuva Ursula Wikström sai kilpailuun kehnon alun. Hän pelasi tuloksen +10 ja on kisan hännillä. Wikström teki seitsemän bogia ja kaksi birdieä.

Lue myös:

Golfari Mikko Korhonen kokee Suomen koronaohjeet riittämättömiksi: "On erittäin stressaavaa ylipäätään tulla kotiin"

Suomen tämän hetken ykkösgolfari Sami Välimäki paljasti, millä yhdellä pikkuasialla löysi kadoksissa olleen lyöntinsä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat