Hyppää sisältöön

SZ: Alexander Zverer myönsi jättimäisen virheensä

Nyt antamassaan haastattelussa Alexander Zverer korosti, ettei mielestään ollut vaarantanut ketään muuta kuin itsensä.

Alexander Zverev. Kuva: Rex Features / AOP

Saksan paras tennispelaaja Alexander Zverev on myöntänyt tehneensä virheen osallistumalla kesäkuussa koronavirustartuntoihin johtaneeseen Adria Tour -turnaukseen ja juhlimalla sen jälkeen näyttävästi syntymäpäiviään.

– Tein virheen Adria Tourilla ja sen jälkeen syntymäpäiväjuhlilla. Tein jättimäisen virheen ja voin ymmärtää ihmisten reaktiot, Zverer sanoi Süddeutsche Zeitungissa. (siirryt toiseen palveluun)

Novak Djokovicin kesäkuussa järjestämä Adria Tour -kutsuturnaus jouduttiin keskeyttämään, kun Djokovic ja Viktor Troicki vaimoineen sekä Grigor Dimitrov ja Borna Coric saivat koronatartunnan. Zverer näkyi myös turnauksen yhteydessä levinneillä videoilla, joilla pelaajat juhlivat turvaväleistä välittämättä.

Tämän jälkeen Zverer perui osallistumisensa Berliinissä pelattuun turnaukseen, mutta näyttäytyi jälleen juhlintavideolla. Nyt antamassaan haastattelussa Zverer korosti, ettei mielestään ollut vaarantanut ketään muuta kuin itsensä ja saaneensa seitsemän kertaa koronatestissä negatiivisen tuloksen.

– Mutta tietenkään se ei ollut maailman fiksuinta toimintaa, Zverer myönsi.

Lue myös:

Kommentti: Tennismaailma nolasi itsensä totaalisesti Balkanin sekoilulla – tähtipelaajien käsittämättömät bilevideot kertovat synkästä välinpitämättömyydestä

Jarkko Nieminen otti kantaa tennistähtien kritisoituun käytökseen, muistutti pelaajia uhkaavista seurauksista – "Vaarantaa mahdollisuuden"

Tennistähtien kohuturnauksessa pelannut Zverev rikkoi lupauksensa omaehtoisesta karanteenista – kilpakumppani tuomitsee toiminnan: "Kuinka itsekäs voi olla!"