Suora

  • Urheiluruutu
  • Hampaanjäljet

Huuhkajien Wales-ottelun kohtalo yhä epäselvä – viranomaisten päätöksiä odotetaan

Huuhkajien pitäisi pelata Walesia vastaan kotikentällä 3. syyskuuta.

urheilu
Markku Kanerva lähikuvassa.
Päävalmentaja Markku Kanerva.Tomi Hänninen

Suomen Palloliiton piti järjestää tänään kello 14 miesten maajoukkueen ja alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkueen tiedotustilaisuus, mutta Palloliitto tiedotti alle kaksi tuntia ennen tilaisuutta sen siirtämisestä.

– Emme ole saaneet viranomaisilta vielä päätöksiä rajoituksiin hakemiemme poikkeuslupien suhteen, joten emme tässä vaiheessa pysty kertomaan enempää otteluista tai pelaajien pääsystä niihin, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoi tiedotteessa.

Miesten maajoukkueen pitäisi pelata ensi viikolla Kansojen liigaa kotikentällä Walesia ja vieraskentällä Irlantia vastaan, mutta pelipaikat ovat vielä epäselvät. Samoin Palloliitto ei vielä kertonut Kansojen liigaan ja alle 21-vuotiaiden EM-karsintoihin valittujen pelaajien nimiä.

Walesista Suomeen matkustettaessa joutuu 14 päivän karanteeniin koronavirustilanteen vuoksi. Palloliitto hakee poikkeuslupaa sekä maahantulon että karanteenin osalta, jotta riskimaista saapuvat pelaajat voivat pelata Suomessa. Muuten ottelu joudutaan viemään neutraalille kentälle.

Palloliitto kertoo järjestävänsä tiedotustilaisuuden myöhempänä ajankohtana.

Lue myös:

Palloliitto yrittää vakuuttaa viranomaiset, jotta riskimaiden maajoukkueet pääsevät Olympiastadionille ilman karanteenia – Huuhkajien varavaihtoehtona "kotipelit" Unkarissa

Jalkapallon maaottelut pelataan syyskuussa tyhjille katsomoille – Huuhkajat voi joutua evakkoon, jos karanteenimääräyksistä ei poiketa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat