Barcelona vahvistaa uutistoimisto AP:lle: Lionel Messi haluaa jättää seuran – osapuolet voivat pian vääntää sopimuspykälästä

Messi on pelannut Barcelonassa 13-vuotiaasta saakka, ja hänen nykyinen sopimuksensa umpeutuu kesällä 2021.

Kuva: Getty Images

Espanjan suurseura Barcelona vahvistaa, että Lionel Messi on kertonut haluavansa jättää seuran lähes kahdenkymmenen vuoden jälkeen, kertoo muun muassa uutistoimisto AP.

Barcelona vahvisti AP:lle tiistaina, että Messi on jättänyt seuralle dokumentin halustaan siirtyä muualle. Barcelonan mukaan dokumentissa viitattiin Messin ja Barcelonan välisen sopimuksen pykälään, jossa mainitaan Messin voivan lähteä Barcelonasta ilmaiseksi tämän kauden jälkeen.

Barcelonan mukaan Messin olisi kuitenkin pitänyt käyttää siirto-optionsa kesäkuun alkuun mennessä. Seura myös aikoo hakea lainopillisia neuvoja asian ratkaisemiseksi

Messin ilmoitus asiasta tuli vain 11 päivää sen jälkeen, kun Barcelona kärsi nöyryyttävän 8–2-tappion Mestarien liigan puolivälierissä Bayern Münchenille.

Barcelona jäi myös Espanjan liigassa toiseksi, kun Real Madrid juhli mestaruutta. Messi tilitti tuolloin seuransa tilasta harvinaisen suoraan.

– Tämä peli osoitti, minkälainen vuosi on ollut meille. Olemme olleet hyvin epäjohdonmukaisia ja erittäin heikkoja, Messi tylytti Osasunalle kärsityn 1–2-tappion jälkeen.

Messi on pelannut Barcelonassa 13-vuotiaasta lähtien. Hänen nykyinen sopimuksensa umpeutuu kesällä 2021.

Messi on valittu peräti kuusi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi. Hän on juhlinut Barcelonan kanssa peräti kymmenen kertaa Espanjan La Ligan ja neljä kertaa Mestarien liigan voittoa.

Juttua muokattu 25.8.2020 klo 21.42: lisätty tietoja siirto-optiosta.

Lue myös: