Suora

  • Monte Carlo, live EK 1
  • Naisten normaalimatka, Anterselva

Huuhkajien Wales-ottelu pelataan Helsingin Olympiastadionilla – vastustaja välttää karanteenin poikkeusluvalla

Torstaina selviää, minkälaisen joukkueen Suomi sai kasaan Kansojen liigan avaukseen.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue
Huuhkajat
Suomi joutuu pelaamaan kotiottelunsa tyhjille katsomoille.AOP

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue aloittaa Kansojen liigan ottelut ensi viikon torstaina 3. syyskuuta. Ottelun pelipaikan suhteen on ollut aiemmin epävarmuutta, mutta nyt Palloliitto kertoo, että ottelu pelataan Helsingin Olympiastadionilla. Vastaan asettuu Wales.

Toinen vaihtoehto olisi ollut Huuhkajien kotiottelun siirtäminen Unkariin. Ottelu pelataan joka tapauksessa ilman yleisöä.

Pelipaikka varmistui, kun Palloliiton hakema poikkeuslupa pelaajien saamiseksi Suomeen ilman karanteenia hyväksyttiin, ja näin ollen ottelu voidaan pelata suunnitellusti.

– Euroopan jalkapalloliiton Uefan määräykset ja säännökset joukkueitten ja pelaajien osalta ovat erittäin tiukat ja joukkueet ovat käytännössä täysin omassa kuplassaan niin Suomessa kuin kaikkialla muuallakin. Tämä oli ratkaiseva tekijä poikkeusluvan saamiselle, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kertoo tiedotteessa.

Yksityiskohtaisemmin asiat tarkentuvat keskiviikon ja torstain aikana ja niistä kerrotaan erikseen myöhemmin.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva julkaisee joukkueensa Wales- ja Irlanti-otteluihin torstaina 27.8. kello 14.00 pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

Lue myös:

Huuhkajat jätti vielä joukkueen nimeämättä, mutta Kansojen liigan avausvastustajat eivät – Walesia tähdittää Gareth Bale

Huuhkajien Wales-ottelun kohtalo yhä epäselvä – viranomaisten päätöksiä odotetaan

Europelinsä Irlannissa aloittavaa Ilvestä odottaa karanteeni, jos Suomen terveysviranomaiset eivät taivu: "Odotamme vielä vastauksia"

Palloliitto yrittää vakuuttaa viranomaiset, jotta riskimaiden maajoukkueet pääsevät Olympiastadionille ilman karanteenia – Huuhkajien varavaihtoehtona "kotipelit" Unkarissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat