Hyppää sisältöön

Barca-pomo voisi jättää tehtävänsä, jos se auttaisi Messiä jäämään – City-huhuja liikkeellä

Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu on espanjalaismedian mukaan valmis eroamaan tehtävästään, jos se auttaa Lionel Messiä muuttamaan mielensä.

Kuva: Getty Images

Jalkapallomaailma tärähti tiistai-iltana laakereiltaan, kun Barcelonan ihmemiehen Lionel Messin kerrottiin pyytäneen poispääsyä katalonialaisseurasta.

Jalkapalloikonin ja suurseuran välisessä draamassa on sen jälkeen riittänyt saippuaoopperamaisiakin käänteitä, ja torstaina kierroksia myllyyn heitti Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu. Hän on espanjalaismedian mukaan valmis eroamaan tehtävästään, jos se auttaa Messiä muuttamaan mielensä ja pysymään seurassa.

Bartomeulla on kuitenkin tietty ehto eroamiselleen.

– Puheenjohtaja ei halua olla esteenä Messin jatkamiselle, joten hän astuisi sivuun jos pelaaja julkisesti kertoo, että hän (Bartomeu) on ongelma (Messin jatkamiselle), kertoi muun muassa Marca-lehti.

Marca arvioi, että tällä siirrolla Bartomeu "siirtää kaiken paineen pelaajalle". Nähtäväksi jää, millainen on Messin reaktio puheenjohtajan tarjoukseen.

Messi-draaman pyörteissä vilisi torstaina kaikenlaista muutakin. Toimittaja Veronica Brunati julisti Twitterissä, että Messi kertoo aikeistaan vielä torstaina. Forbes-lehti kertoi, että Brunati oli pian julistuksensa jälkeen väittänyt Messin ja Manchester Cityn päässeen sopimukseen, mutta kuitenkin poistanut asiaa koskevan viestin Twitter-tililtään. Lisävauhtia City-huhuihin toi Marcan välittämä väite, että Cityn toimitusjohtaja Ferran Soriano olisi Kataloniassa.

Lue myös:

Kommentti: Lionel Messin shokkipäätös voi vielä muuttua – yrittääkö argentiinalaistähti savustaa vihattua Barcelona-pomoa ulos seurasta?

Barcelona vahvistaa uutistoimisto AP:lle: Lionel Messi haluaa jättää seuran – osapuolet voivat pian vääntää sopimuspykälästä