Hongan puolustaja Robert Ivanov siirtyy Puolan pääsarjaan – "Saamme asiallisen korvauksen"

Robert Ivanov jatkaa uraansa puolalaisen Warta Poznanin paidassa.

Robert Ivanov vaihtaa Hongan keltamustat värit Puolan pääsarjaan. Kuva: AOP / Matti Raivio

FC Hongan keskuspuolustaja Robert Ivanov, 25, siirtyy Puolan pääsarjaseura Warta Poznanin riveihin. Honka kertoo verkkosivuillaan saavansa siirrosta korvauksen.

Ivanov on pelannut Hongassa vuodesta 2016 lähtien, jolloin espoolaisseura oli vielä Ykkösessä. Ivanov on pelannut kaksi maaottelua Huuhkajien paidassa Qatarin leirillä tammikuussa 2019.

– Haikeat tunnelmat. Neljä ja puoli hienoa vuotta on tullut Hongassa vietettyä hienojen ihmisten kanssa. Uteliaat fiilikset siitä, mitä ulkomaansiirto tuo tullessaan. Tämä on yksi askel kohti unelmia, Ivanov sanoi tiedotteessa.

Warta Poznan nousi Puolan liigan täksi kaudeksi. Sarjassa pelaavat suomalaisista myös Stal Mieleciä edustava Petteri Forsell ja Pogon Szczeciniä edustava Santeri Hostikka.

– Uskon vahvasti, että Warta on seurana Roballe näistä muutamasta vaihtoehdosta paras ja sopivin. Neuvottelut Wartan kanssa sujuivat hyvin ja saamme siirrosta asiallisen kiinteän korvauksen, sekä mahdollisesta jatkosiirrosta hyvät prosentit, Hongan manageri Hexi Arteva kertoi.

Lue myös: