Valoa koronavirustapausten keskelle – Chelsea värväsi nyt PSG:n kokeneen brasiliaiskapteenin: "Thiago Silva sopii joukkueeseemme loistavasti"

Chelsea pestasi aiempien hankintojensa jatkoksi takalinjoillensa Thiago Silvan. Brittimediat raportoivat torstaina koronavirustapauksista ja -karanteeneista lontoolaisseurassa.

Thiago Silvan (vas.) pitkä ura PSG:ssä päättyi Mestarien liigan finaalitappioon Kingsley Comanin edustamaa Bayern Mücnhenia vastaan. Kuva: AOP

Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea on tehnyt (siirryt toiseen palveluun) yksivuotisen sopimuksen brasilialaispuolustaja Thiago Silvan, 35, kanssa. Sopimuksessa on myös seuran optio yhdestä lisäkaudesta.

Silva on pelannut kahdeksan edellistä kautta ranskalaisseura Paris Saint-Germainissa, jonka mennyt kausi päättyi karvaaseen finaalitappioon Mestarien liigassa Bayern Münchenia vastaan.

Silvan pelatessa Pariisissa PSG kruunattiin seitsemän kertaa peräkkäin Ranskan mestariksi. PSG:n pitkäaikainen kapteeni on pelannut myös muun muassa AC Milanissa, jossa hän voitti Italian mestaruuden 2011.

Brasilian maajoukkueessa toppari on päässyt juhlimaan Copa American voittoa 2019.

– Olemme iloisia, että saamme kokoonpanoomme Thiago Silvan kaltaisen maailmanluokan ansioluettelolla varustetun pelaajan. Thiago sopii joukkueeseemme loistavasti, ja toivomme, että hän voi lisätä jokusen uuden pokaalin jo ennestään vaikuttavaan saavutusten luetteloonsa, Chelsea-pomo Marina Granovskaja kertoi seuran verkkosivuilla.

Kokeneen topparin saaminen takalinjoille tuo seuraan positiivisen käänteen torstaisten uutisten jälkeen. Brittimediat kertoivat kahdeksan Chelsean pelaajan koronakaranteenista, joista osa johtui positiivisesta testituloksesta ja osa siitä, että pelaajat olivat olleet kontaktissa positiivisen testituloksen saaneen kanssa.

Chelsea ei ole vahvistanut brittimedioiden tietoja.

Thiago Silvan lisäksi Chelsean päävalmentaja Frank Lampard on pestannut tulevan kauden joukkueeseen myös Leicesterin puolustaja Ben Chilwellin, Leipzigin pikakiituri Timo Wernerin, Ajaxin pelintekijä Hakim Ziyechin ja Nizzan puolustaja Malang Sarrin.

Lontoolaisjoukkueen on kerrottu olevan myös Leverkusenin hyökkääjä Kai Havertzin kintereillä.

Lue myös: