Ykkössijoitettu Pliskova passitettiin katsomoon – "En ole robotti"

Novak Djokovic jatkaa US Openin kolmannelle kierrokselle.

Caroline Garcia (vas.) ja Karolina Pliskova tervehtivät ottelun jälkeen. Kuva: Getty Images

Tennistähti Karolina Pliskovan taival Yhdysvaltain avoimissa eli US Openissa on päättynyt toiselle kierrokselle. Ranskalainen Caroline Garcia voitti Pliskovan kahdessa erässä luvuin 6–1, 7–6.

Ottelu alkoi Pliskovalle hitaasti eikä peli näyttänyt sujuvan. Toisessa erässä peli sujui jo hieman paremmin, mutta turnauksen ykkössijoitettu pelaaja ei onnistunut pelissään ratkaisevilla hetkillä.

– Pysyin keskittyneenä, tiesin, että hän ei antaisi ottelua minulle, pysyin rauhallisena ja se oli kaikkein tärkeintä, Garcia kommentoi toista erää turnauksen sivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Garcia on maailmanlistan sijalla 50, kun tshekkiläinen Pliskova pitää listan kolmatta sijaa.

– Garcia pelasi superaggressiivisesti, hän pelasi loistavaa tennistä avauserässä. En ehkä esittänyt parastani, mutta joskus käy näin. En ole robotti, joten en voi pelata hämmästyttävää tennistä joka päivä, Pliskova summasi.

Garcia kohtaa seuraavaksi listan 28. sijalla olevan yhdysvaltalaisen Jennifer Bradyn.

Osaka ei näyttänyt merkkejä väsymisestä

Maailmanlistan yhdeksäntenä oleva Naomi Osaka jatkaa grand slam -turnauksen kolmannelle kierrokselle. Japanilaispelaaja murjoi Italian Camila Giorgin erin 6–1, 6–2.

22-vuotias Osaka on kärsinyt ennen turnausta terveysvaikeuksista, ja hän joutui vetäytymään naisten WTA-turnauksen finaalista viime viikolla. Keskiviikon ottelussa Osaka ei kuitenkaan näyttänyt merkkejä väsymyksestä.

Osaka liittyi viime viikolla mukaan rasismia ja poliisin harjoittamaa väkivaltaa vastustaviin boikotteihin. Hänen on tarkoitus käyttää otteluissa maskeja, joissa osoitetaan kunnioitusta yhteiskunnallisesta epäoikeudenmukaisuudesta kärsineitä kohtaan.

Edmund vei avauserän Djokovic-kohtaamisessa

Rutiininomaisesti vastustajiaan peittoava serbialainen Novak Djokovic jatkaa turnauksen kolmannelle kierrokselle.

Ykkössijoitetun Djokovicin käsittelyssä kaatui Britannian Kyle Edmund, joka antoi kuitenkin Djokovicille hyvän vastuksen. Edmund nimittäin voitti miesten maailmanlistan ykkösen avauserässä.

Djokovic voitti ottelun erin 6–7, 6–3, 6–4, 6–2.

Maailmanlistan ykkönen tavoittelee nyt 18. grand slam -turnauksen voittoaan.

Lue myös: