Messi palasi Barcelonan harjoituksiin – "Se on elämäni seura"

Lionel Messi kertoi viime viikolla jatkavansa sittenkin Barcelonassa.

Kuva: Getty Images

Jalkapallosuuruus Lionel Messi päätti viime viikolla ympärillään pyörineen siirtosirkuksen, kun hän ilmoitti pelaavansa alkavan kauden Barcelonassa. Maanantaina mies sitten palasi käytännön jalkapalloelämään, kun hän saapui Barcelonan harjoituskeskukseen.

Messiä vastassa Ciutat Esportiva -keskuksen porteilla oli joukko tv- ja lehtikuvaajia, kun hän kurvaili paikalle autollaan hieman vaille kello neljä iltapäivällä paikallista aikaa. Myöhemmin seura julkisti Twitter-tilillään kuvan Messistä treeniasussa pallo jaloissaan ja tiedotti, että Messi harjoitteli yksin. Näin vaatii Espanjan liiga koronavirusohjeistuksissaan.

Barcelonaa 13-vuotiaasta alkaen edustanut Messi, 33, järisytti jalkapallomaailmaa elokuun lopulla viestittäessään seuralle halustaan lähteä muualle. Argentiinalaislegenda kuitenkin pyörsi päätöksensä kertoen jatkavansa Barcelonassa. Messin mukaan ainoa tie ulos katalonialaisseurasta olisi ollut oikeustaisto, johon hän ei kuitenkaan halunnut ryhtyä.

– En koskaan menisi oikeuteen Barcaa vastaan, koska se on seura, jota rakastan. Seura antoi minulle kaiken siitä lähtien, kun saavuin tänne, Messi totesi.

– Se on elämäni seura, olen tehnyt elämäni täällä.

Päivitetty klo 21.07: STT päivitti uutiseen, että Messi harjoitteli yksin.

Lue myös: