Suora

  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Nuori Englannin maajoukkuepelaaja taas myrskyn keskellä – video ilokaasun hengittämisestä levisi julkisuuteen

Mason Greenwood pahoitteli tekemisiään seuransa julkaisemassa tiedotteessa.

Englannin Valioliiga
Mason Greenwood tuulettaa maalia
Mason Greenwood on joutunut jälleen kohun pyörteisiin. Getty Images

Englannin jalkapallomaajoukkueen 18-vuotias hyökkääjälupaus Mason Greenwood oli alkuviikosta kohun keskellä, kun maajoukkue passitti hänet sekä Manchester Cityn nuorukaisen Phil Fodenin kotiin kesken vieraskiertueen Kansojen liigassa. Kaksikko rikkoi koronavirusrajoituksia Islannissa. Mediatietojen mukaan he toivat kaksi naista maajoukkueen tiloihin hotellissa.

Manchester Unitedissa pelaava Greenwood on nyt uuden kohun kourissa. Sun-lehti esitteli sivuillaan videota, jossa Greenwood pumppaa ilmapalloon ilokaasua ja hengittää pallosta kaasua. Myös muut mediat, kuten BBC, Sky Sports ja Telegraph, kertoivat tapauksesta ja Greenwoodin seuransa kautta julkaisemasta pahoittelusta.

– Kehotan vahvasti muita olemaan seuraamatta esimerkkiäni. Minulle on kerrottu terveysriskeistä, joita tällaiseen toimintaan liittyy. Näiden menneisyydestä peräisin olevien kuvien esittämä toiminta osoitti huonoa harkintakykyä, Greenwood sanoi tiedotteessa.

– Olen 18-vuotias ja opin koko ajan uutta. Tällä viikolla olen myös oppinut, että toimintaani arvioidaan eri tavalla, koska teen uraa jalkapalloilijana. Tuo minun on muistettava tulevaisuudessa, ja olen päättänyt olla valmentajieni luottamuksen arvoinen.

Lue myös:

Kaksi maajoukkuenuorukaista rikkoi koronasääntöjä – passitettiin kotiin ottelun aattona

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat