Suora

  • Ampumahiihdon MC, naisten viesti, Kontiolahti
  • Suomen vahvimman miehen raju tarina: Mika Törrö vaihtoi huumeet, viinan ja vankilan puntteihin - nyt äiti voi nukkua yönsä rauhassa
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 9. osakilpailu, Sonoma
  • Urheiluruutu
  • Monza, päiväkooste

Ruotsalaisen kiekkotähden Daniel Ståhlin voittoputki katkesi Berliinissä

Kiekkomörssäri Daniel Ståhl jäi kauas parhaastaan.

yleisurheilu
Daniel Ståhl
Ståhl hävisi ensimmäistä kertaa tällä kaudella kansainvälisessä kilpailussa. Tomi Hänninen

Berliinissä kisattiin sunnuntaina ISTAF Berlin -nimeä kantava kansainvälinen yleisurheilukisa, jossa nähtiin mielenkiintoinen lopputulema miesten kiekkokisassa.

Ruotsalainen kestomenestyjä Daniel Ståhl jäi kauas parhaastaan ja hävisi ensimmäistä kertaa tällä kaudella kansainvälisessä kilpailussa. Alkukaudella hän jäi kotimaan kisassa ilman tulosta, mutta sen jälkeen ahkerasti kisannut Ståhl on onnistunut liitämään voitosta voittoon jo 15:sta kisaa putkeen.

Ståhlin paras noteeraus kantoi Berliinin illassa mitoille 65.89, mikä on ruotsalaisen kauden toiseksi huonoin tulos. Ståhlin vire on ollut Ruotsi-ottelusta lähtien laskusuunnassa, sillä miehen tulostaso on pudonnut kauden viimeisissä kisoissa tasaiseen tahtiin. Ståhlin paras tulos tältä kaudelta on hurja 71.37.

Huippupitkiä kiskaisuja ei kisassa nähty, sillä mittelön voitti liettualainenmaailmanmestari Andrius Gudzius tuloksella 66.72. Huomiota herättävää kisassa oli myös se, ettei Mauricio Ortega pystynyt ylittämään edes 64 metrin rajaa. Kolumbiasta kotoisin oleva Ortega on Ståhlin lisäksi tällä kaudella ainut, joka on pystynyt rikkomaan 70 metrin rajan.

Lue myös:

Suomalaisyleisön upea ele sai Ruotsin supertähden vitsailemaan – avasi lennokkaalla tavalla maaottelun kovia turvajärjestelyjä

Ruotsin mestaruuden voittanut Daniel Ståhl erikoisessa episodissa – housut repesivät ja kilpakumppani vaati sitkeästi hylkäämistä: "Näin huono tunnelma ei ole ollut koskaan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat