Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Yksi NBA-mestarisuosikeista menetti taas rökälejohtonsa – Nikola Jokicilla ja Denverillä mahdollisuus historiatemppuun

Denver Nuggets teki sen taas koripallon NBA:ssa.

NBA
Michael Porter Jr.  ja Nikola Jokic juhlivat Denver Nuggetsin hurjaa  takaa-ajoa. 13.9.2020
Michael Porter Jr. ja Nikola Jokic juhlivat Denver Nuggetsin hurjaa takaa-ajoa.Getty Images

Denver Nuggets tasoitti voitot 3-3:een koripallon NBA:n pudotuspelien toisella kierroksella. Peräänantamaton Nuggets ei häkeltynyt, vaikka oli selkä seinää vasten pelattaessa kolmannella neljänneksellä pahimmillaan 19 pistettä tappiolla.

Suosikki LA Clippers näytti pitkään menevän konferenssifinaaliin, jonne lännestä oli aiemmin selvinnyt paikallisvastus LA Lakers. Ottelun loppu oli kuitenkin Denverin näytöstä ja haastaja vei viimeisen neljänneksen 34–19 ja koko ottelun 111–98 pakottaen sarjan seitsemänteen, ratkaisevaan koitokseen.

Clippers on sulanut nyt kahdesti peräkkäinen. Joukkue johti sarjaa voitoin 3–1 ja sillä oli senkin jälkeen kaksi mainiota katkonpaikkaa johdettuaan kahta viimeisintä, hävittyä Denver-ottelua parhaimmillaan yli 16 pisteellä.

Uusimman urotekonsa jälkeen Denverillä on mahdollisuus tehdä NBA-historiaa, mikäli se vie seiskapelin. Edelliskierroksella joukkue nousi jatkoon oltuaan tappiolla voitoin 1–3 Utah Jazzia vastaan. Yksikään NBA-joukkue ei ole noussut saman kauden pudotuspeleissä kahta kertaa oltuaan sarjassa kahdesti tappiolla 1–3.

Sentteri Nikola Jokic oli jälleen Nuggetsin vastuunkantaja ja kokosi tehot 34/14/7. Jamal Murray upotti voittajille 21, Gary Harris 16 ja Michael Porter Jr. 13 pistettä. Clippersin tähdistä Paul George keräsi 33, Kawhi Leonard 25 ja Lou Williams 14 pistettä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat