Suora

  • Elävä arkisto esittää

KooKoon U20-joukkueessa yksi uusi koronatapaus – seuran liigajoukkue testattiin maanantaina

KooKoon alle 20-vuotiaiden jääkiekkojoukkueen koronavirustartuntamäärä kasvoi viikonloppuna yhdellä uudella tartunnalla.

jääkiekko
Kookoon harjoituksen Kouvolan jäähallissa
Kookoon harjoituksen Kouvolan jäähallissa. ArkistokuvaaPyry Sarkiola / Yle

Aiemmin viime viikolla negatiivisen testituloksen antanut kouvolalaispelaaja alkoi oireilla ja hänet testattiin viikonloppuna uudelleen. KooKoon U20-joukkueeseen liittyvän tartuntamäärä on nyt yhteensä seitsemän tartuntaa.

Viime viikon perjantaina KooKoo tiedotti, että viidellä pelaajalla ja yhdellä ottelutapahtuman toimihenkilöllä on todettu koronavirustartunta.

Lisäksi neljä muuta joukkueen henkilöä on saanut koronavirukseen liittyviä oireita ja heidät on myös testattu viikonlopun ja maanantain aikana.

Kaikilla positiivisen testituloksen saaneilla ja myöhemmin oireilevilla on oireita ja sairastuneet voivat tilanteeseen nähden hyvin ja heidän oireita tarkkaillaan. U20-joukkueen virukselle altistuneet henkilöt jatkavat terveysviranomaisten määräämässä karanteenissa.

KooKoon Liiga-joukkue on asetettu karanteeninomaisiin olosuhteisiin viime viikon perjantaina varotoimenpiteenä ja koko joukkue toimihenkilöineen on testattu maanantaina. Testitulokset ratkaisevat KooKoon Liiga-joukkueen arjen seuraavat toimenpiteet.

– Tulemme tiedottamaan tiistaina tai keskiviikkona lisää. Myös perjantain KalPa-harjoitusottelusta tehdään päätöksiä vasta myöhemmin. Haluamme toimia vastuullisesti ja pelaajien ja työntekijöidemme terveys edellä, kommentoi KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa seuransa sivustolla. (siirryt toiseen palveluun)

Lue myös

Kymenlaaksossa kaksi uutta korontartuntaa – toinen liittyy KooKoon nuorten pelaajien tartuntaryppääseen

HPK:n nuorten joukkueessa kahdeksan koronatartuntaa, Kerhon liigajoukkueessa yksi – Jukureissa ei uusia tapauksia

Koronatartunnoista huolimatta jääkiekon SM-liiga aiotaan aloittaa aikataulun mukaan – seuroissa korostetaan kaikkien vastuuta: "Tässä on monen ihmisen elanto kyseessä"

JYP ja KooKoo peruvat harjoitusottelunsa koronatilanteen takia

KooKoon kahden liigapelaajan koronanäytteet olivat negatiiviset – junioripelaajien tuloksia odotetaan vielä

Näin koronavirus alkoi levitä suomalaisissa jääkiekkojoukkueissa – vaikutukset ovat ulottuneet jo neljään kaupunkiin vain muutamassa päivässä

HPK:n liigajoukkueen toiminta keskeytetty – korona jyllää Jukurien juniorijoukkueessa

Kouvola määräsi KooKoon alle 20-vuotiaat pelaajat etäopetukseen, jotta yo-kirjoitukset eivät vaarannu – myös harjoittelu loppui

Mikkelin Jukureissa yhteensä 20 koronatartuntaa – jääkiekon SM-liigan toimitusjohtaja ikävästä tilanteesta: "Valitettavasti oli odotettavaa"

Lähteet: KooKoon nettisivusto

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat