Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

HPK:n U20-joukkueesta löytyi kuusi uutta koronatartuntaa – tapauksia yhteensä 14

HPK U20-joukkueen koronavirustestit ovat valmistuneet koko joukkueen osalta. Tartuntoja löytyi viikon aikana yhteensä 14.

jääkiekko
HPK Logo
HPK:n alle 20-vuotiaiden joukkue on ollut karanteenissa 9. syyskuuta lähtien.AOP

Jääkiekkoseura Hämeenlinnan Pallokerhon alle 20-vuotiaiden joukkueesta on löytynyt kuusi uutta koronavirustartuntaa. Maanantaina 14. syyskuuta tehdyissä laboratoriokokeissa testattiin kaikki aiemmin testaamattomat ja negatiivisen testituloksen saaneet.

Testit ovat nyt valmistuneet koko joukkueen osalta. Yhteensä HPK:n U20-joukkueessa on todettu 14 koronavirustartuntaa kuluneen viikon aikana.

– Koronavirustautia sairastavat joukkueen jäsenet ovat kotihoidossa ja oireet ovat joko vähäisiä, loppuneet tai oireita ei ole, HPK tiedottaa verkkosivuillaan.

Joukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden karanteeni päättyy ensi viikon maanantaina 21. syyskuuta. Myös negatiivisen testituloksen saaneet pysyvät karanteenissa siihen asti.

U20-joukkueen terveet pelaajat ja toimihenkilöt kokoontuvat joukkueharjoituksiin maanantai-iltana 21. syyskuuta. Joukkueen seuraava ottelu on ohjelmassa jo keskiviikkona 23. syyskuuta Lahden Pelicansia vastaan vieraskaukalossa.

HPK:n miesten SM-liigajoukkueessa on todettu kaksi koronatartuntaa. Koko joukkue on karanteenissa ainakin ensi maanantaihin asti.

Lue myös:

HPK:n liigajoukkueessa todettu toinen koronavirustartunta

KooKoon U20-joukkueessa yksi uusi koronatapaus – seuran liigajoukkue testattiin maanantaina

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat