Suora

  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Kirittäret möyhensi jälleen Mansen ensimmäisellä jaksolla, mutta menetti otteen mystisesti – lukkari Mantsinen: "Näissä on koko ajan pienet marginaalit"

Manse PP haluaa venyttää naisten Superpesis-kautta vielä ensi viikkoon.

pesäpallo
Mari Mantsinen
Kirittärien lukkari Mari Mantsinen myönsi, ettei tiedä, miksi joukkue on hukannut hyvän vireensä finaalipelien toisella jaksolla.Tomi Hänninen

Kirittäret johtaa naisten Superpesiksen finaaleja otteluvoitoin 2–0, mutta molemmat ottelut ovat venyneet supervuoropariin asti. Perjantaina ottelun ratkaisi Ella Korpelan kunnari, lauantaina Siri Eskolan lyömä ja Eeva Mäki-Maukolan tuoma juoksu.

– Supervuorossa kaveri onnistui sisäpelissä paremmin kuin me. Se oli hyvä lyönti, jolla he voiton ottivat, Manse PP:n lukkari Senni Sallinen myönsi Yle Urheilulle.

Loppuotteluissa on ollut tähän mennessä sama kaava: Kirittäret on möyhentänyt Mansen ensimmäisessa jaksossa, Manse on noussut toisella jaksolla taistelemaan, mutta Kirittäret on vienyt voiton supervuorossa. Sunnuntaina tamperelaiset yrittävät rikkoa kaavan.

– Huomenna lähdetään siitä, että pelaamme ehjän pelin, kaksi hyvää jaksoa. Katsotaan, josko se voitto irtoaisi sillä, Sallinen sanoi.

Kirittärien lukkari Mari Mantsinen aikoo pitää huolen, ettei Manse pääse Jyväskylässä niskan päälle.

– Näissä otteluissa on ollut koko ajan pienet marginaalit. Tänään toisella jaksolla tuntui, että koko ajan heitteli se, kumpi sen otteen on ottamassa. Molemmat ottelut ovat olleet tosi hienoja pelejä. Kumpikin on taistellut ihan viimeiseen asti voitosta, hän kehaisi ja myönsi, ettei hän tiedä, mistä Kirittärien otteen menettäminen johtuu.

– Jos tietäisimme sen, olisimme varmasti tehneet asialle jotakin. Huomenna on kuitenkin paikka pelata kaksi tasapainoista, hyvää jaksoa ja voittaa 2–0.

Senni Sallinen
Senni Sallisen mukaan Manse PP on harjoitellut juuri näitä otteluita varten koko talven.Tomi Hänninen

Naisten Superpesiksen mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa. Pelaajilta vaaditaan melkoista kestävyyttä, sillä kolme ensimmäistä peliä pelataan putkeen, koska Aila-myrsky siirsi torstain ottelun perjantaille.

Sallinen vakuuttaa, että pelaajat jaksavat kyllä tahkota pelejä, sillä sitä varten on treenattu viime syksystä asti.

– Nyt pitää nauttia jokaisesta hetkestä, ja eiköhän me vielä ensi viikonloppuna tulla tänne Kauppiin pelaamaan, hän sanoi.

Siinä missä Mansen pelaajat haluavat venyttää kautta vielä ensi viikkoon, haluavat Kirittärien pelaajat päättää kautensa sunnuntaina kolmanteen perättäiseen mestaruuteen.

– Viimeksi leiriaikaan olen pelannut kolme peliä putkeen, mutta kyllähän nämä pelit ovat sellaisia, että ne sytyttävät. Väsymys jää silloin taka-alalle. Kauden jälkeen ehtii sitten levätä, Mantsinen vakuutti.

Naisten kolmas loppuottelu pelataan sunnuntaina Jyväskylässä. Kello 15 alkavaa ottelua voi seurata Yle Puheelta.

Lue myös:

Kirittäret tarrasi tiukasti mestaruuteen – Manse kaatui taas supervuorossa

Naisten pesisfinaalien hurja alku sekoitti Mansen pelin: "Järisyttävä poissaolo"

Manselle karmaiseva takaisku heti finaalien alkuun – Kirittäret ratkaisi supervuoron kunnarilla

Manse PP:n Virpi Hukka ja Emma Sallinen haluavat syöstä entisen seuransa vallasta: "Tämä on unelmafinaali"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat