Suora

  • Urheiluruutu
  • DreamHack Open Fall 2020
  • "Täällä voin olla oma itseni" - Malou löysi turvapaikkansa roller derbystä
  • Urheiluruutu

Kauden toinen metroderby päättyi maalittomaan tasapeliin – HJK:n hallinta ei tuottanut juuri maalipaikkoja

Honka ja HJK päätivät Espoossa tulokseen 0-0.

Veikkausliiga
riski
HJK:n Roope Riskikään ei onnistunut maalinteossa.Matti Raivio / AOP

Jalkapallon Veikkausliigan kauden toinen metroderby Hongan ja HJK:n välillä päättyi maalittomaan tasatulokseen. HJK jatkaa sarjan kärjessä, Honka neljäntenä.

Ensimmäisellä puoliajalla maalipaikat olivat vähissä. Parhaat paikat oli vierasjoukkue HJK:lla jakson lopulla. Atomu Tanakan kaukolaukauksen torjui Tim Murray ja Luis Carlos Murillon veto painui niukasti ohi. HJK piti enemmän palloa, mutta Honka iski muutaman kerran hyvin vastaan.

Toisella puoliajalla pelin kuva jatkui samanlaisena. Tunnin pelin jälkeen Atomin laukaus muutti puolustajasta suuntaa ja siitä tuli vaarallinen torjuttava Murraylle. Myös Honka rakenteli pari vaarallista tilannetta. Viime minuuteilla HJK:n Lucas Lingmanin vapaapotku suuntautui yläkulmasta ohi.

– Meillä oli muutama hyvä paikka, joista olisi voitu rangaista. Mutta oli pitänyt luoda enemmän painetta sinne boksiin, ja saada sitä kautta enemmän paikkoja, HJK:n Daniel O'Shaughnessy kuvasi.

Hongalle tasapeli oli jo kauden kahdeksas.

– Kun derby päättyy 0-0, niin on se vähän tylsää. Mutta toisaalta tämä oli meille jossain määrin voitettu pinna. Että paremmasta päästä meidän tasapeleistämme, Hongan puolustaja Konsta Rasimus aprikoi.

Kauden ensimmäinen HJK:n ja Hongan kohtaaminen Helsingissä oli myös päättynyt tasatulokseen. SIlloin numerot olivat 1–1.

Päöivän toisessa ottelussa liigajumbo RoPS kohtaa uuden valmentajansa Mikko Mannilan johdolla otteluruuhkassa olevan sarjakakkosen KuPSin. KuPS nousisi voitolla tasapisteisiin HJK:n kanssa ja sillä on vielä illan ottelun jälkeen yksi peli vähemmän pelattuna.

Lue myös:

SJK rynnisti jälleen voittoon – Interille kauden ensimmäinen kotitappio

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat